Kremna grahova juha s špinačo po receptu Barbarella Green Chef
Saj veste, na jedilniku mora vsak dan biti nekaj zelenega. Morda bo tokrat okusna kremna grahova juha s špinačo? Podroben opis spodaj
Sestavine za 4 porcije
- olivno olje
- 1 čebula
- 1 strok česna
- velik krompir
- 200 g zamrznjenega graha
- 600 ml zelenjavne jušne osnove
- 200 g špinače
- šopek mete (majhen)
- naravni veganski jogurt
- sol in poper
Priprava
- Na olivnem olju prepražite čebulo in česen, dodajte še vse preostale sestavine razen mete in kuhajte 15 minut.
- Nato dodajte meto in vse skupaj zmešajte v močnem mešalniku do gladkega.
- Solite in poprajte po svojem okusu. Okrasite z jogurtom ali s smetano.
*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.