Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 4 porcije

  • 450 g tigrastih kozic ali bio zamrznjenih kozic NATUR AKTIV
  • 1 bio pomaranča
  • 1 čajna žlička fino sesekljanega česna
  • 4 čajne žličke bio cvetličnega medu NATUR AKTIV
  • 0,5 čajne žličke sesekljanega ingverja
  • repično olje OSANA
  • sol PIRANSKE SOLINE

Priprava

  1. Tigraste kozice razpolovimo, če pa uporabljamo zamrznjene kozice, jih prej čez noč odtalimo v hladilniku.
  2. Približno polovico pomarančne lupine nastrgamo, nato pomarančo ožamemo.
  3. Česen, med, pomarančno lupino in ingver zmešamo v marinado ter kozice mariniramo približno 15–30 minut.
  4. V ponvi segrejemo malo olja. Kozice vzamemo iz marinade in pustimo, da se na hitro odcedijo, nato jih na zelo vročem olju približno 3 minute pečemo, da porjavijo.
  5. Zalijemo s sokom pomaranče in malo marinade ter posolimo.

Nasvet

  • Kozice postrežemo z basmati rižem ALINO.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.