Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 4 porcije

  • 600 g korenja
  • 300 g čvrstega krompirja
  • 2 čebuli
  • 4 pečenice
  • 3 stebla bio peteršilja
  • 2 jedilni žlici rastlinskega olja OSANA
  • sol PIRANSKE SOLINE
  • poper LE GUSTO
  • 50 g slovenskega čajnega masla MILFINA
  • 4 nabodala

Priprava

  1. Korenje in krompir olupimo ter korenje narežemo na kolobarje, krompir pa na kocke. Oboje 15 do 20 minut kuhamo v slani vodi, medtem pa nasekljamo čebulo.
  2. Pečenice narežemo na koščke in nabodemo na paličice.
  3. Liste peteršilja odtrgamo s stebel in nasekljamo.
  4. V ponvi segrejemo olje in na njem v približno 5 minutah popečemo nabodala z vseh strani. Solimo in popramo, vzamemo iz ponve in postavimo na toplo.
  5. V isti ponvi segrejemo maslo in v soku pečenic popražimo koščke čebule, da posteklenijo. V ponev dodamo kuhano korenje in krompir ter pražimo 3 do 4 minute, dokler lepo ne posteklenita.
  6. Posujemo s peteršiljem, ponev pretresemo in postrežemo skupaj z nabodali iz pečenic.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.