Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 4 porcije

  • ekstra deviško oljčno olje CASTELLO
  • 1 srednje velika buča hokaido
  • 2 rdeči čebuli
  • zelenjavne jušne osnove
  • malo kokosovega mleka
  • ščepec bio čilija v prahu NATUR AKTIV
  • sol in poper po okusu

Priprava

  1. Bučo olupite in razsemenite ter narežite na večje kose. Premažite jo z olivnim oljem, nato pa pecite v segreti pečici na 200˚C dobre pol ure.
  2. Medtem zakuhajte zelenjavno jušno osnovo (iz gomoljnic in peteršilja), jo precedite in nato v zmogljivem mešalniku zmešajte s pečeno bučo. Začinite s soljo, poprom in čilijem v prahu ter postrezite s kokosovim mlekom ali bučnim oljem ter popečenim kruhkom.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.