Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 4 porcije

  • 4 rdeče paprike
  • 4 paradižniki
  • pest češnjevih paradižnikov
  • 1 rdeča čebula
  • 3 stroki česna
  • 0,5 l zelenjavne jušne osnove LE GUSTO
  • sol SALINENGOLD
  • poper LE GUSTO
  • kisla smetana MILFINA
  • 4 jedilne žlice kuhane kvinoje NATUR AKTIV
  • pest listov bazilike

Priprava

  1. Papriko narežemo in postavimo na večji pekač. Paradižnik razpolovimo in dodamo na pekač. Dodamo še češnjeve paradižnike, razrezano rdečo čebulo in česen. Vse skupaj začinimo s soljo in poprom, pokapamo z oljčnim oljem in postavimo v ogreto pečico. Pečemo pri 180 stopinjah približno 15-20 minut, oziroma tako dolgo, da se zelenjava zapeče.
  2. Pečeno zelenjavo vzamemo iz pečice. Paprike in paradižnike olupimo, nato pa zelenjavo postavimo v lonec za juho, zalijemo z zelenjavno jušno osnovo in kuhamo približno 10-15 minut, da se okusi povežejo.
  3. Kuhano zelenjavo s paličnim mešalnikom gladko zmiksamo in po potrebi dodatno začinimo.
  4. Postrežemo z žlico kisle smetane in kuhane kvinoje ter nekaj listki bazilike.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.