Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 4 porcije

  • 200 g bele čokolade CHOCEUR
  • 1 kg jagod
  • 500 g želirnega sladkorja 2 : 1 WIENER ZUCKER
  • 0,5 čajne žličke citronske kisline BELLA

Priprava

  1. Čokolado najprej zamrznemo in zamrznjeno fino nastrgamo.
  2. Jagode operemo, očistimo in razpolovimo. Damo jih v lonec, temeljito zmešamo z želirnim sladkorjem in citronsko kislino ter vremo vsaj 3 minute.
  3. Dodamo nastrgano čokolado in dobro pretlačimo.
  4. Mešanico takoj prelijemo v kozarce za marmelado, ki jih pred tem speremo z vročo vodo, zapremo pokrove in za ca. 10 minut postavimo na glavo.
  5. Nato jih obrnemo in pustimo, da se marmelada do konca ohladi.

Nasvet

  • Marmelado lahko oplemenitimo z 20 ml belega ruma.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.