Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 5 porcij

Za zeljnato solato z jabolkom:

  • 0,25 glave mladega zelja
  • 1 sočno jabolko
  • sol in poper LE GUSTO
  • 1 jedilna žlica majoneze LOMEE
  • 0,5 jedilne žlice gorčice BBQ Bier Senf
  • 1 čajna žlička bio cvetličnega medu NATUR AKTIV
  • sok polovice bio limone NATUR AKTIV

Za čebulo, dušeno v pivu:

  • 2 čebuli
  • sol in poper LE GUSTO
  • 0,5 skodelice svetlega piva BERGKÖNIG
  • 1 čajna žlička bio cvetličnega medu NATUR AKTIV
  • 1 čajna žlička gorčice BBQ Bier Senf

Ostalo:

  • 5 hot dog hrenovk
  • 5 rezin slanine
  • 5 hot dog hot dog štručk
  • začimbna omaka z okusom gorčice in kečapa Sausage sauce
  • gorčica BBQ Bier Senf
  • rdeča čebula
  • sir cheddar
  • kisle kumarice

Priprava

Zeljna solata:

  1. Zelje in jabolko naribamo in zmešamo s preostalimi sestavinami. Pustimo počivati pol ure, da se okusi prepojijo.

Čebulni nadev:

  1. Čebuli olupimo in narežemo na lističe.
  2. V ponvi jih na zmernem ognju med občasnim mešanjem počasi dušimo, da se čebula zmehča in prične karamelizirati, približno 15 minut. Začinimo s soljo in poprom, nato pa zalijemo s pivom in pokuhamo ša par minut, da pivo izhlapi.
  3. Na koncu vmešamo še med in gorčico in odstavimo z ognja.

Hot dog hrenovke in štručke:

  1. Hot dog hrenovke ovijemo v rezino slanine in na žaru ali v žar ponvi popečemo z vseh strani. Hot dog štručke razpolovimo in jih ravno tako na žaru popečemo.

Sestavimo hot dog sendviče:

  1. Na spodnjo plast nabrizgamo bodisi „sausage sauce“ ali „BBQ bier Senf“.
  2. Čez nadevamo bodisi zeljnato solato ali čebulni nadev, po okusu. K čebulnemu nadevu dodamo še kisle kumarice in nariban cheddar sir, k zeljnati solati pa rezine rdeče čebule.
  3. V štručke nadevamo pečene hrenovke s slanino in po vrh nabrizgamo omako ter postrežemo.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.