Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 4 porcije

Za testo:

  • 500 g gladke moke KORNGOLD
  • 375 g masla MILFINA
  • 200 g sladkorja v prahu DIAMANT
  • 3 rumenjake iz jajc OKUS PODEŽELJA
  • 45 g kakava v prahu BELLA
  • 1 zavoj vaniljevega sladkorja BELLA
  • malo cimeta LE GUSTO

Za nadev in dekoracijo:

  • 150 g jedilne čokolade BELLA
  • 50 g sladke smetane MILFINA
  • 1 jedilna žlica kuhane kave
  • orehi, lešniki in mandlji HAPPY HARVEST za dekoracijo

Priprava

Testo:

  1. Vse sestavine za testo zgnetemo v gladko testo, ki ga za vsaj 2 uri postavimo v hladilnik. Iz ohlajenega testa oblikujemo manjše hlebčke, ki jih polagamo na pekač, obložen s papirjem za peko. Na sredino hlebčka z ročajem kuhalnice ali prstom naredimo majhno vdolbinico za nadev. Piškote pečemo 12 minut pri 180 °C.

Nadev:

  1. Za nadev najprej zavremo sladko smetano in kavo, nato dodamo nalomljeno čokolado in mešamo tako dolgo, da dobimo gladko maso. Ohlajeno čokoladno maso damo v vrečko za okraševanje sladic z zvezdastim nastavkom in jo nabrizgamo v vdolbinice ohlajenih hlebčkov. Vsakega okrasimo še z oreščkom.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.