Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 4 porcije

  • 100 g bio indijskih oreškov NATUR AKTIV
  • 2 kosa avokada
  • 1 mango
  • sok limete
  • 1 zavoj mozzarelle bambini znamke CARLONI
  • 100 g češnjevih paradižnikov
  • 0,5 šopka bazilike
  • 2 jedilni žlici oljčnega olja MINOS
  • sol PIRANSKE SOLINE
  • poper LE GUSTO

Priprava

  1. Indijske oreške prepražimo v ponvi brez maščobe.
  2. Oba kosa avokada previdno razpolovimo, izkoščičimo in z žlico izdolbemo sadno meso. Pazimo, da ostane lupina cela, saj bomo v njej postregli solato.
  3. Olupljen in izkoščičen mango ter avokadovo sadno meso narežemo na enako velike kocke, ki jih mariniramo v limetinem soku.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.