Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 1 porcijo

Za tortno dno:

  • 200 g maslenih piškotov FINEST BAKERY
  • 120 g masla MILFINA

Za kremo:

  • 280 g bio indijskih oreščkov NATUR AKTIV
  • 210 g mehkih suhih dateljnov HAPPY HARVEST
  • 375 ml vode
  • 2 jedilni žlici bio kokosovega olja NATUR AKTIV (sobne temperature, da je tekoče)
  • 35 g kakava v prahu BELLA
  • malo soli PIRANSKE SOLINE

Za premaz:

  • 35 g mehkih suhih dateljnov HAPPY HARVEST
  • 125 ml vode
  • 25 g kakava v prahu BELLA
  • 3 jedilne žlice bio kokosovega olja NATUR AKTIV (sobne temperature, da je tekoče)

Za dekoracijo:

  • 3 jedilne žlice malin
  • 3 jedilne žlice lešnikovega krokanta

Priprava

  1. Indijske oreščke vsaj 4 ure namakamo v vodi in nato dobro odcedimo.
  2. Za tortno dno fino nadrobimo kekse, jih prelijemo z maslom in temeljito zmešamo.
  3. Pekač za torto s snemljivim robom na dnu obložimo s papirjem za peko. Maso damo v pekač in jo s spodnjo stranjo žlice ob robovih oblikujemo tako, da dobimo 1–2 cm visok rob; maso na dnu čvrsto potlačimo.
  4. Za približno 10 minut postavimo v hladilnik.
  5. Vse sestavine za kremo pretlačimo v mešalniku, jih porazdelimo po pekaču in za približno 2–3 minute postavimo nazaj v hladilnik.
  6. Za premaz v mešalniku sesekljamo dateljne, nato še vse ostale sestavine.
  7. Pekač vzamemo iz hladilnika in premaz porazdelimo po kremi.
  8. Torto za približno 4 ure postavimo v zamrzovalnik.

Dekoracija:

  1. Okrasimo jo z lešnikovim krokantom in malinami.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.