Česnova kremna juha po receptu Barbarella Green Chef
Recept za preprosto juho, ki se je bodo razveselili vsi ljubitelji okusa česna. Česnova juha je nasitna in zdrava. Podroben opis spodaj
Sestavine za 4 porcije
- 2 čebuli
- 8 večjih krompirjev
- 3 glave pečenega česna
- 2 jedilni žlici rastlinskega masla
- 2 jedilni žlici rastlinske smetane za kuhanje
- zelenjavna jušna osnova
- sol in poper po okusu
Priprava
- Čebulo naseklajte in fino prepražite.
- Dodajte olupljen krompir, ki ga narežete na manjše kocke.
- Dodajte pečene česnove stroke, zalijte z zelenjavno jušno osnovo, da prekrijete vse sestavine ter kuhajte približno 20 minut.
- Vse skupaj zmešajte v blenderju, dodajte rastlinsko smetano in maslo ter mešajte, da dobite gladko kremno juho.
- Solite in dodajte poper po svojem okusu.
*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.