Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 80 porcij

Za testo:

  • 250 g hladnega čajnega masla MILFINA
  • 200 g bučnih semen ISS ECHT STEIRISCH
  • 300 g pšenične gladke moke KORNGOLD
  • 100 g sladkorja v prahu AGRAGOLD
  • 1 zavoj vaniljevega sladkorja BELLA
  • malo soli PIRANSKE SOLINE

Za glazuro:

  • 200 ml čokoladne glazure

Priprava

  1. Maslo damo za približno 1 uro v zamrzovalnik, nato pa ga grobo naribamo.
  2. Bučna semena drobno sesekljamo.
  3. Iz masla, moke, sladkorja v prahu, vaniljevega sladkorja, soli in sesekljanih bučnih semen zamesimo testo, ki ga pustimo počivati na sobni temperaturi približno 1 uro.
  4. Iz testa oblikujemo rogljičke, ki jih zložimo v pekač, obložen s papirjem za peko, in pečemo v pečici pri 160 °C približno 15 minut.
  5. Ko se rogljički ohladijo, konice pomočimo v stopljeno čokoladno glazuro in položimo na rešetko, da se posušijo.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.