Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 2 porciji

  • 100 g poljubne zelene solate
  • 50 g zelenega radiča ali endivje
  • 50 g mlade špinače
  • 1 bio jajce iz proste reje NATUR AKTIV
  • 4 jedilne žlice rjavega fižola HAPPY HARVEST
  • 3 jedilne žlice bio koruze NATUR AKTIV
  • 5 češnjevih paradižnikov, razpolovljenih
  • 1 pločevinka tunine ALMARE SEAFOOD, odcejena
  • 1 jedilna žlica mešanice semen za solato HAPPY HARVEST
  • 1 jedilna žlica parmezana CUCINA NOBILE
  • 1 jedilna žlica bučnega olja BELLASAN
  • 2 jedilni žlici balzamični kis CASA CANDIOTTI
  • sol in poper po okusu

Priprava

  1. V lončku vode skuhamo jajce na trdo, približno 10 minut, nato ga takoj vzamemo iz vode in ohladimo.
  2. Ta čas operemo in razrežemo solato in radič, ju dobro odcedimo in postavimo v skledo. Dodamo polovico zavoja mlade špinače, rjavi fižol (iz konzerve), koruzo (iz konzerve) in češnjeve paradižnike.
  3. Tunino odcedimo, uporabimo samo meso in dodamo na solato. Povrh potresemo semena za solato in parmezan.
  4. Jajce olupimo in razrežemo ter dodamo na solato, nato pa vse skupaj zabelimo z bučnim oljem (ali drugim oljem po okusu) in balzamičnim kisom ter začinimo s soljo in poprom po okusu.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.