Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Z zlatim odličjem letos nagrajenih 51 HOFERjevih vrst pekovskih izdelkov

Lukovica, 15. februar 2024: Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) je tudi letos podelila zlata priznanja za odlično kakovost kruha, pekovskega in finega pekovskega peciva, keksov, testenin in svežih slaščic. Med nagrajenimi izdelki je kar 51 vrst izdelkov HOFERjevih lastnih blagovnih znamk, ki jih najdete na njihovih policah. Blejska kremšnita pa je prejela prav posebno nagrado, saj je že peto leto zapored nagrajena z zlatim odličjem.

Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij Gospodarske zbornice Slovenije je že 24. leto podelila zlata priznanja za odlično kakovost, ki jih je letos prejelo kar 51 vrst pekovskih izdelkov HOFERjevih lastnih blagovnih znamk. Sveže pečen kruh, pecivo in druge pekovske dobrote priznanih slovenskih dobaviteljev večkrat dnevno pečejo v vseh 92 trgovinah HOFER po Sloveniji in tako kupcem že od leta 2015 zagotavljajo vedno sveže in hrustljave izdelke. Med vsemi izdelki je blejska kremšnita prejela prav posebno nagrado, saj je z zlatim odličjem nagrajena že peto leto zapored.

Prisegajo na kakovost in svežino

»Pri podjetju HOFER smo že vse od vzpostavitve pekarne v naših trgovinah, kmalu bo od tega že 10 let, nanjo izjemno ponosni. Vsako leto si prizadevamo pekovsko ponudbo tudi nadgraditi, prav takšna priznanja pa potrjujejo našo zavezo 'najboljša kakovost, po najboljši HOFER ceni'. Veseli smo, da je zlatih pekovskih izdelkov pri nas ponovno več kot 50,« so ob prejemu zlatih priznanj povedali pri HOFERju.

Kruh: ajdov kruh z orehi, bela štruca, koruzni hlebec, kraljevi hlebček, kruh brez kvasa s semeni, kruh ementaler, kruh z drožmi, narezan koruzni kruh in narezan kruh s semeni, narezan večzrnati kruh in kmečki kruh, navadna korenina in korenina s čebulo in ocvirki, pakirana narezana bela štruca, proteinski kruh s chia semeni, temna štruca, temni ementaler.

Pekovsko in fino pekovsko pecivo: baby kruhek, hamburger bombeta, hot dog štručka, jabolčni in višnjev zavitek, kajzerica, koruzna štručka s chia ali bučnimi semeni, maslen francoski rogljič, navihanček s čokoladno-lešnikovim nadevom z lešnikovim posipom in brez posipa, pizza štručka, poli štručka, rogljič s čokoladno-vanilijevim nadevom, sezamova in makova pletenica, sirova palčka, sirovka, slanik, štručka z drožmi in semeni, žemlja, žemlje/kajzerice 10x.

Burek: burek s slovenskim mesom, burek s slovensko skuto, jabolčni burek.

Sveže slaščice: blejska kremšnita, krofi s čokoladnim in vanilijevim polnilom, krofi 10x, prekmurska gibanica, šamrole, veganski krofi, zlata orehova potica.

Kontakt

Oddelek za odnose z javnostmi
Telefon: 01/ 83 46 956
E-mail: mediji(at)hofer.si