Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

V trgovinah HOFER zbirajo izdelke za pomoč ljudem, prizadetim v poplavah

Lukovica, 8. avgust 2023: Od danes do konca avgusta bodo v vseh 91 trgovinah HOFER po Sloveniji zbirali izdelke za ljudi, ki so jim poplave poškodovale in uničile domove. Izdelke, ki jih zdaj najbolj potrebujejo, jim bodo nato razdelili prostovoljci Slovenske karitas. Ob teh katastrofalnih poplavah je HOFER do sedaj finančno podprl organizacije, ki pomagajo ljudem, prizadetim v poplavah, in sicer Karitas, Rdeči križ Slovenije in Lions klub Celje Keleia. Prav tako je svojim več kot 2.100 sodelavcem omogočil, da en dan prostovoljno pomagajo svojim družinam in sodelavcem, ki potrebujejo pomoč zaradi posledic poplav, in za ta dan prejmejo polno plačilo.

Hvala vsem, ki bodo izdelke darovali

Kupci bodo lahko kupljene izdelke v HOFERju od danes do konca avgusta odložili v nakupovalne vozičke, ki bodo na voljo ob pakirnih pultih v vseh 91 trgovinah HOFER. Ljudje, ki jim voda ni prizanesla, najbolj potrebujejo zapakirano hrano, ki ne potrebuje hlajenja, higienske pripomočke, otroške plenice, damske vložke, čistilna sredstva, krtače in krpe za čiščenje, papirnate brisače, posteljnino in brisače. Prostovoljci Slovenske karitas bodo te darovane izdelke, za katere se HOFER svojim kupcem že vnaprej iskreno zahvaljuje, razdelili pomoči potrebnim.

Generalni tajnik Slovenske karitas Peter Tomažič je ob tem izpostavil: »Iskrena hvala za vašo pomoč in podporo. Le skupaj smo lahko v teh težkih časih blizu in v oporo družinam na poplavljenih območjih. Vsa bolečina prizadetih se te dotakne, ko ti zazrejo v oči s solzami in bolečino ter hkrati s hvaležnostjo, da smo z njimi. Prosimo, pomagajmo jim skupaj!«

HOFER je ob tej naravni katastrofi, ki je prizadela kar dve tretjini ozemlja Slovenije, tudi finančno podprl Slovensko karitas, prav tako Rdeči križ Slovenije in Lions klub Celje Keleia.

Sodelavec sodelavcu prijatelj

HOFER je več kot 2.100 sodelavcem ponudil možnost, da en dan prostovoljno pomagajo sodelavcem ali družini, ki pomoč potrebujejo in za ta dan prejmejo polno plačilo. Prav tako so prek interne aplikacije za zaposlene omogočili, da tisti, ki potrebujejo pomoč, zaprosijo zanjo, tisti, ki bi radi pomagali, pa se javijo in jih znotraj podjetja povežejo ter si na ta način solidarno pomagajo.

Kontakt

Oddelek za odnose z javnostmi
Telefon: 01/ 83 46 956
E-mail: mediji(at)hofer.si