Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

HoT z večjimi količinami in cenejšim paketom

Ljubljana, 16. maja 2023 – HoT, HOFER Telekom, je ob 6. obletnici delovanja v Sloveniji znova izboljšal pakete. Kljub visoki inflaciji ostaja zvest svoji obljubi, da ne bo nikoli višal cen paketov. Ob povišanju količine prenosa podatkov v dveh mobilnih paketih je paketu HoT EXTRA celo znižal ceno. Na trg dodatno pošilja še internetni paket HoT GIGA neomejeni z neomejeno količino prenosa podatkov za le 17,99 evra na mesec. 

HoT, HOFER Telekom, paketu HoT MAXI zvišuje količino prenosa podatkov na 100 GB (prej 80 GB) in hkrati ohranja ceno nespremenjeno 9,99 evra. V paketu HoT EXTRA bo uporabnikom odslej na voljo kar 200 GB prenosa podatkov (prej 150 GB) ob polni hitrosti do 1000/200 Mbit/s, HoT pa je ob tem še znižal ceno paketa na 13,99 evra (prej 14,99 evra).

Izboljšani paketi na voljo za vse

»Pred šestimi leti smo se zavezali, da nikoli ne bomo dražili cen mobilnih paketov, in tega se še danes držimo. Ob šesti obletnici našega delovanja v Sloveniji smo znova izboljšali pakete in povečali količino prenosa podatkov. Enega od naših paketov smo tokrat celo pocenili. Kot vedno, so tudi tokrat izboljšani paketi brez doplačil na voljo vsem. Torej našim uporabnikom ni treba skrbeti, da bi zamudili kakšno od izboljšav, saj se jim paket izboljša samodejno. Očitno uporabniki to cenijo, saj nam zaupa že več kot 140.000 uporabnikov, kar predstavlja več kot 5-odstotni tržni delež,« pravi direktorica mobilnega operaterja HoT Eva Aljančič.

Mobilni internet HoT GIGA neomejeni za le 17,99 evra

Ob šesti obletnici poslovanja v Sloveniji HoT uporabnikom ponuja čisto nov paket za mobilni internet HoT GIGA neomejeni. Po promocijski ceni 17,99 evra lahko uporabniki paket HoT GIGA neomejeni vključijo do 1. julija 2023 in ga po tej ceni podaljšujejo, dokler bodo želeli. Ponuja neomejeno količino prenosa podatkov v Sloveniji s polno hitrostjo prenosa podatkov do 50/10 Mbit/s, za le 2 evra doplačila mesečno pa je na voljo opcija 5G s polno hitrostjo do 1000/200 Mbit/s. Višje hitrosti so na voljo v mobilnem omrežju 5G in LTE, če naprava uporabnika ne podpira 5G. Dosežene hitrosti so odvisne od dostopnosti in zmogljivosti omrežja. Za promocijski paket velja načelo poštene uporabe (do 1 TB prenosa podatkov).

Vedno najboljša ponudba za vse uporabnike

Pri HoT-u zagotavljajo, da bodo še naprej spoštovali zaveze, ki so jim zvesti že vse od začetka. Na prvem mestu je poštena ponudba brez višanja cen paketov. Odkar je HoT prišel na trg, ni nikoli podražil cen paketov, že večkrat pa je ob nespremenjeni ceni izboljšal svojo ponudbo v paketih. Uporaba HoT-ovih storitev je enostavna, uporabnik pa lahko uredi tudi prenos telefonske številke prek spleta. Brez dodatnih stroškov lahko uporabniki zamenjajo paket ter dodajo ali izključijo opcijo prek spleta, mobilne aplikacije ali s klicem v center za podporo uporabnikom. V vsakem trenutku imajo tudi pregled nad porabo in stroški. Pri HoT-u zagotavljajo še odlično podporo uporabnikom, saj na telefonske klice odgovorijo v povprečju v 13 sekundah, na e-pošto v treh urah, na spletni klepet pa se javijo v povprečju v 25 sekundah. To se kaže tudi v zadovoljstvu HoT-ovih uporabnikov, ki so v raziskavi* o zadovoljstvu z mobilnimi operaterji najbolj zadovoljni: največ bi jih priporočilo HoT, največ bi jih ponovno izbralo HoT in najmanj jih izrazi željo po menjavi operaterja.


*Raziskavo je novembra 2022 izvedlo podjetje Aragon med uporabniki vseh slovenskih mobilnih operaterjev. 

 

HoT, HOFER Telekom

HoT je prvi slovenski digitalni operater, ki uporabnikom omogoča celovito upravljanje uporabniškega računa HoT prek digitalnih kanalov. Ob vstopu na trg, maja 2017, je predstavil najnižje tarife za klice, sporočila in prenos podatkov ter se ob tem zavezal, da ne bo višal cen paketov. Zagotavlja preprosto in pregledno ponudbo, brez skritih stroškov in pogojevanja najnižjih cen z vezavo uporabnikov. Svojo ponudbo prilagaja potrebam uporabnikov in jim omogoča brezskrbno ter preprosto uporabo mobilnih storitev po poštenih cenah. HoT-ov tržni delež na slovenskem trgu mobilnih komunikacij se s konstantno rastjo števila uporabnikov povečuje. HoT je z več kot 140.000 uporabniki največji virtualni mobilni operater v zgodovini Slovenije.

Kontakt

Oddelek za odnose z javnostmi
Telefon: 01/ 83 46 956
E-mail: mediji(at)hofer.si