Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

AGRA letos nagradila kar 181 vrst HOFERjevih izdelkov

Najvišji naziv šampion je prejelo 6 izdelkov

Lukovica, 18. avgust 2023: Na najpomembnejšem kmetijsko-živilskem sejmu v srednji Evropi AGRA 2023 so v okviru mednarodnih ocenjevanj tudi letos podelili medalje najboljšim izdelkom. Komisija je nagradila kar 181 vrst HOFERjevih izdelkov, z najvišjim nazivom šampion pa se lahko pohvali 6 izdelkov - goveji pršut, pršut, kmečka salama, želodec, sadna pijača črni ribez in vino Traminec.

Pri HOFERju so znova prepričali mednarodne strokovnjake, saj so na 61. kmetijsko-živilskem sejmu AGRA 2023 prejeli 181 nagrad v šestih kategorijah: meso, mlečni izdelki, sladoledi, suhe mesnine, brezalkoholna pijača in vina. Slovenski trgovec s sloganom 'Dokazana kakovost po najboljši HOFER ceni' še kako upravičuje svoje besede, saj so v primerjavi z lanskim letom število nagrajenih izdelkov povišali za 40.

Najvišji naziv, šampion, so tokrat prejeli:

  • goveji pršut, pršut (250 g), kmečka salama (500 g) in želodec (500 g) v kategoriji suhe mesnine,
  • sadna pijača z okusom črnega ribeza (1 l) v kategoriji brezalkoholne pijače in
  • Traminec Selekcija v kategoriji vina.

Z največ priznanji se lahko pohvalijo v kategoriji meso, saj je medaljo prejelo kar 71 vrst HOFERjevih izdelkov, pri tem pa gre poudariti, da gre za največje in mednarodno priznano tovrstno ocenjevanje v Sloveniji. AGRA je namreč največji kot tudi najpomembnejši kmetijsko-živilski sejem v srednji Evropi.

»Pri HOFERju smo izjemno ponosni na prejeto število nagrad, saj so dokaz, da iz leta v leto zagotavljamo izdelke najboljše kakovosti po najboljši ceni, pri tem pa število nagrajenih izdelkov tudi povečujemo. Zelo nas veseli, da je kakovost naših izdelkov prepoznana tudi na mednarodni ravni,« so ob prejemu nagrad povedal pri HOFERju.

Kontakt

Oddelek za odnose z javnostmi
Telefon: 01/ 83 46 956
E-mail: mediji(at)hofer.si