Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

HOFER doniral 15.000 evrov za dijaški sklad projekta Botrstvo

Lukovica, 15. december 2022

Dijaški sklad v okviru projekta Botrstvo trenutno zagotavlja pomoč 113 dijakom, ki zaradi materialne stiske sicer ne bi mogli bivati v dijaškem domu, s tem pa tudi ne obiskovati želenih srednješolskih programov. Pri tem jih podpira HOFER, ki je v sklad prispeval 15.000 evrov.

Več >>

HOFER doniral 15.000 evrov za dijaški sklad projekta Botrstvo

V Sloveniji je trenutno 113 dijakov, ki za obiskovanje želenih srednješolskih programov nujno potrebujejo finančno pomoč, vse več mladih pa tudi psihološko podporo

Lukovica, 15. december 2022: Dijaški sklad v okviru projekta Botrstvo trenutno zagotavlja pomoč 113 dijakom, ki zaradi materialne stiske sicer ne bi mogli bivati v dijaškem domu, s tem pa tudi ne obiskovati želenih srednješolskih programov. Pri tem jih podpira HOFER, ki je v sklad prispeval 15.000 evrov za kritje oskrbnin v dijaških domovih ter s tem srednješolcem pomagal uresničiti želje in cilje na področju izobraževanja. Potrebam dijakov je dodatno prisluhnil z izvedbo ankete, ki je pokazala, da ima bivanje v dijaškem domu številne pozitivne učinke na njihovo pot v samostojnost, hkrati pa je izpostavila največje izzive srednješolcev.

Več >>>

HOFER z donacijo 5.000 evrov za ozaveščanje o problematiki odpadne embalaž

Lukovica, 17. november 2022

Z donacijo v višini 5.000 evrov ob Evropskem tednu zmanjševanja odpadkov podpiramo akcijo, s katero bo Društvo Ekologi brez meja prek koristnih video vsebin o problematiki odpadne embalaže ozaveščalo širšo javnost.

Več >>

HOFER z donacijo 5.000 evrov za ozaveščanje o problematiki odpadne embalaže

HOFER ob Evropskem tednu zmanjševanja odpadkov vnovič podprl Društvo Ekologi brez meja

Lukovica, 17. november 2022: Ob Evropskem tednu zmanjševanja odpadkov, ki ga letos obeležujemo med 19. in 27. novembrom, je HOFER z donacijo vnovič podprl Društvo Ekologi brez meja. HOFER z optimizacijo embalaže izdelkov lastnih blagovnih znamk zasleduje tudi lastne okoljske cilje, s partnerskimi podjetji pa odpadne materiale, kot so odrabljena delovna oblačila, spreminja v izdelke z novo uporabno vrednostjo.

Več >>>

HOFER namenil 10.000 evrov za razvoj talentov

Ljubljana, 6. oktober 2022

Z odkupom SUPERG TALENTOV s podpisi znanih obrazov zagotovili vadnine in tečaje za otroke pod okriljem programa Botrstvo.

Več >>>

HOFER namenil 10.000 evrov za razvoj talentov

Z odkupom SUPERG TALENTOV s podpisi znanih obrazov zagotovili vadnine in tečaje za otroke pod okriljem programa Botrstvo

Ljubljana, 6. oktober 2022: Prepoznavanje in razvijanje talentov v otroštvu je ključnega pomena, zato so se pri Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje odločili, da s posebno akcijo podprejo otroke, ki jim to pogosto ni omogočeno. Med uspešne posameznike, ki so navdih mladim, so poslali posebne SUPERGE TALENTOV, na katerih so zbirali njihove podpise. Znani obrazi so s podpisovanjem poskrbeli za spodbudo mladih talentov, HOFER pa za finančno podporo, saj je z odkupom superg doniral 10.000 evrov za različne vadnine in tečaje za otroke in mladostnike pod okriljem programa Botrstvo.

Več >>>

HOFER donira povprečno 60 ton hrane mesečno

Lukovica, 28. september 2022

Z nasveti za shranjevanje in lastno oznako spodbuja kupce k skrbnemu ravnanju s hrano, podprl pa je tudi iniciativo »Poglej, povohaj, poskusi« Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Več >>>

HOFER donira povprečno 60 ton hrane mesečno

Z nasveti za shranjevanje in lastno oznako spodbuja kupce k skrbnemu ravnanju s hrano, podprl pa je tudi iniciativo »Poglej, povohaj, poskusi« Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano

Lukovica, 28. september 2022: HOFER z različnimi ukrepi že vrsto let skrbi za čim manj odpadne hrane. Samo v sklopu projekta Donirana hrana mesečno donira povprečno 60 ton hrane pomoči potrebnim. Ob mednarodnem dnevu ozaveščanja o izgubah hrane in odpadni hrani, ki ga obeležujemo 29. septembra, je podprl kampanjo Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano »Poglej, povohaj, poskusi«. Ta poziva potrošnike k skupnemu ukrepanju za zmanjšanje izgub hrane in odpadne hrane, kar pri HOFERju med drugim skušajo doseči z nasveti za shranjevanje živil za kupce. Dodatno z oznako »Je rok potekel? Pogosto uporabno dlje.« kupce spodbujajo, naj z uporabo senzorike pripomorejo k zmanjševanju količine zavržene in odpadne hrane. 

Več >>>

HOFER za spodbujanje bralne kulture prvošolcem pomagal razdeliti že več kot 200.000 knjig

Lukovica, 20. september 2022

Podjetje HOFER v sodelovanju z Društvom Bralna značka Slovenije - ZPMS vsem prvošolcem v Sloveniji in slovenskim otrokom zunaj nje že osmo leto podarja izbrano knjigo. 

Več >>>

HOFER za spodbujanje bralne kulture prvošolcem pomagal razdeliti že več kot 200.000 knjig

HOFER in Bralna značka z roko v roki že osem let

Lukovica, 20. september 2022: Podjetje HOFER v sodelovanju z Društvom Bralna značka Slovenije - ZPMS vsem prvošolcem v Sloveniji in slovenskim otrokom zunaj nje že osmo leto podarja izbrano knjigo. Slikanico z naslovom Kako sta Bibi in Gusti prezvijačila hrib pisateljice Ide Mlakar Črnič in ilustratorke Kristine Krhin je tako prejelo vseh 20.797 otrok, ki so letos prvič prestopili šolski prag. V osmih letih je HOFER prvošolcem pomagal podeliti že več kot 200.000 knjig.

Več >>>

HOFER za zaposlene uvaja inflacijski bonus

Lukovica, 19. september 2022

HOFERjevi zaposleni prejmejo 200 evrov neto inflacijskega bonusa.

Več >>>

HOFER za zaposlene uvaja inflacijski bonus

HOFERjevi zaposleni prejmejo 200 evrov neto inflacijskega bonusa

Lukovica, 19. september 2022: Ob višji stopnji inflacije pri HOFERju s številnimi ukrepi stopajo naproti kupcem in tako sledijo svoji zavezi ponujati izdelke najboljše kakovosti po najboljši ceni. Hkrati uvajajo tudi inflacijski bonus v neto vrednosti 200 evrov, ki ga bodo prejeli vse HOFERjeve sodelavke in sodelavci.

Več >>>

Koraki za zdrav življenjski slog celotne družine

Lukovica, 7. julij 2022

Na 6. taboru Gibaj in zmagaj, ki v tem tednu poteka v Kokarjah pri Nazarjah, se zdravega življenjskega sloga uči 75 otrok in mladostnikov.

Več >>>

Koraki za zdrav življenjski slog celotne družine

Na 6. taboru Gibaj in zmagaj, ki v tem tednu poteka v Kokarjah pri Nazarjah, se zdravega življenjskega sloga uči 75 otrok in mladostnikov

Lukovica, 7. julij 2022: »Če družina kot celota ne spremeni določenih navad, je otrok obsojen na nezdrav življenjski slog,« je na 6. poletnem taboru zdravja, športa in zabave poudaril Marko Janko, ustanovitelj Zavoda Gibaj in zmagaj. Prav zato k učenju zdravega življenjskega sloga pristopajo celostno, v aktivnosti na taboru vključujejo tudi starše in ostale družinske člane, hkrati pa se posvečajo še pozitivni samopodobi in spodbujanju strpnega pogleda na družbo. Pri kritju organizacijskih stroškov tabora jim je ponovno pomagalo podjetje HOFER, ki je s svojo donacijo omogočilo tudi brezplačno udeležbo za socialno ogrožene otroke.

Več >>>

Odličen odziv HOFERjevih kupcev na akcijo zbiranja očal

Lukovica, 28. junij 2022

V 10 letih zbrali več kot 109.000 očal.

Več >>>

Odličen odziv HOFERjevih kupcev na akcijo zbiranja očal

V 10 letih zbrali več kot 109.000 očal

Lukovica, 28. junij 2022: Jubilejna 10. akcija zbiranja rabljenih navadnih in sončnih korekcijskih očal, ki je potekala med 16. aprilom in 14. majem 2022, in jo podjetje HOFER izvaja v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Trnovski zvon, se je zaključila nadvse uspešno. HOFERjevi kupci so v zbirne škatle, ki so bile na voljo v vseh 89 trgovinah HOFER po Sloveniji, odložili kar 13.240 očal. Skupno število v 10 letih zbranih očal je tako preseglo 109.000. 

Več >>>

HOFER ustanovil sklad SKUPAJ za FER otroštvo

Lukovica, 21. junij 2022

Letos bodo v sklad za aktivnosti otrok in mladostnikov namenili 45.000 evrov.

Več >>>

HOFER ustanovil sklad SKUPAJ za FER otroštvo

Letos bodo v sklad za aktivnosti otrok in mladostnikov namenili 45.000 evrov

Lukovica, 21. junij 2022: Zadnjih osem let je podjetje HOFER v sklopu lastne iniciative Danes za jutri nudilo finančno in materialno podporo otrokom in mladostnikom pod okriljem programa Botrstvo v Sloveniji. Z letošnjim letom so pri HOFERju skupaj z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje stopili še korak dlje in ustanovili sklad SKUPAJ za FER otroštvo, ki bo otroke Botrstva podpiral pri odraščanju. HOFER bo letos v sklad namenil 45.000 evrov in s tem finančno podprl otroke vseh generacij – od malčkov do dijakov – ter se pri tem osredotočal na podporne programe za kakovostno preživljanje družinskega časa, razvoj talentov in izobrazbo otrok ter dijakov.

Več >>>

Ob svetovnem dnevu čebel 5.000 evrov za projekt Zavoda Mavrični bojevniki

Lukovica, 19. maj 2022

HOFER je s pomočjo kupcev in Čebelarske zveze Slovenije (ČZS) podprl projekt Čebelji sen – doživljajsko Stičišče na Gradišču, namenjen otrokom z ADHD.

Več >>>

Ob svetovnem dnevu čebel 5.000 evrov za projekt Zavoda Mavrični bojevniki

HOFER je s pomočjo kupcev in Čebelarske zveze Slovenije (ČZS) podprl projekt Čebelji sen – doživljajsko Stičišče na Gradišču, namenjen otrokom z ADHD

Lukovica, 19. maj 2022: Podjetje HOFER ob jutrišnjem svetovnem dnevu čebel predaja ČZS-ju donacijo v višini 5.000 evrov, ki so jo zbrali tudi s pomočjo kupcev. V njihovem imenu je namreč HOFER med 20. aprilom in 15. majem ob nakupu izbranega gozdnega ali cvetličnega medu iz Slovenije ČZS-ju namenil 1 evro. ČZS bo z donacijo podprla projekt Zavoda Mavrični bojevniki Čebelji sen – doživljajsko Stičišče na Gradišču. Ta je zasnovan kot učni prostor za otroke z ADHD, kjer se bodo lahko naučili skrbeti za čebelice.

Več >>>

HoT ob 5. obletnici dviguje količine prenosa podatkov v vseh paketih

Ljubljana, 11. maj 2022

Ob 5. obletnici HoT znova povišuje količine prenosa podatkov v vseh svojih paketih, seveda kot običajno ob nespremenjenih cenah in tako za obstoječe kot nove uporabnike.

Več >>>

HoT ob 5. obletnici dviguje količine prenosa podatkov v vseh paketih

Po petih letih HoT že z več kot 125.000 uporabnikov

Ljubljana, 11. maj 2022: HoT, HOFER Telekom, ima po petih letih na slovenskem trgu že več kot 125.000 uporabnikov. Njihova rast se še naprej nadaljuje, s čimer se krepi tudi HoT-ov tržni delež, ki znaša skoraj 5 odstotkov. Ob 5. obletnici HoT znova povišuje količine prenosa podatkov v vseh svojih paketih, seveda kot običajno ob nespremenjenih cenah in tako za obstoječe kot nove uporabnike.

Več >>>

HOFER v prizadevanja za ohranitev čebel aktivno vključuje tudi kupce

Lukovica, 20. april 2022

Začenja se dobrodelno-prodajna akcija za podporo Čebelarski zvezi Slovenije (ČZS) in projektu Mavričnih bojevnikov Čebelji sen – doživljajsko Stičišče na Gradišču.

Več >>>

HOFER v prizadevanja za ohranitev čebel aktivno vključuje tudi kupce

Začenja se dobrodelno-prodajna akcija za podporo Čebelarski zvezi Slovenije (ČZS) in projektu Mavričnih bojevnikov Čebelji sen – doživljajsko Stičišče na Gradišču

Lukovica, 20. april 2022: Podjetje HOFER v okviru pobude Skrbimo za medeno prihodnost letos moči usmerja v spodbujanje naklonjenosti do čebel pri otrocih z ADHD, katerim aktivnosti v naravi dokazano krepijo pozornost in samopodobo. V ta namen bodo s ČZS-jem podprli projekt Mavričnih bojevnikov Čebelji sen, k sodelovanju pa aktivno vključujejo tudi kupce. V njihovem imenu bodo namreč darovali 1 evro ob nakupu izbranega gozdnega ali cvetličnega medu iz Slovenije do 15. maja oziroma zbranega zneska 5.000 evrov.

Več >>>

HOFERjevi kupci zbrali kar 25 ton izdelkov za Slovensko karitas

Lukovica, 11. april 2022

Del zbranih izdelkov je že potoval tudi v Ukrajino.

Več >>>

HOFERjevi kupci zbrali kar 25 ton izdelkov za Slovensko karitas

Del zbranih izdelkov je že potoval tudi v Ukrajino

Lukovica, 10. februar 2022: HOFER in Slovenska karitas sta v tokratni že 14. zbiralni akciji namesto dveh, izdelke za pomoči potrebne zbirala kar tri vikende v marcu. Od tega so zbrana osnovna živila in higienske izdelke v prvem vikendu prepeljali v Ukrajino, zadnja dva vikenda v marcu pa sta bila namenjena redni zbiralni akciji Slovenske karitas. HOFER je zbranim 25 tonam pristavil še 89 vozičkov z izdelki v skupni vrednosti 4.450 evrov, v osmih letih skupnega sodelovanja s Slovensko karitas pa so s pomočjo kupcev zbrali že več kot 239 ton izdelkov.

Več >>>

Kar 51 HOFERjevih vrst pekovskih izdelkov prejelo zlato odličje

Lukovica, 10. februar 2022

Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) je tudi letos podelila zlata priznanja za odlično kakovost kruha, pekovskega in finega pekovskega peciva, keksov, testenin in svežih slaščic.

Več >>>

Kar 51 HOFERjevih vrst pekovskih izdelkov prejelo zlato odličje

Zlata priznanja za odlično kakovost pekovskih izdelkov HOFERjevih lastnih blagovnih znamk.

Lukovica, 10. februar 2022: Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) je tudi letos podelila zlata priznanja za odlično kakovost kruha, pekovskega in finega pekovskega peciva, keksov, testenin in svežih slaščic. Med nagrajenimi izdelki je kar 51 vrst izdelkov HOFERjevih lastnih blagovnih znamk, ki jih najdete na njihovih policah.

Več >>>

HOFER širi možnost krajšega delovnika z ugodnostmi polne zaposlitve

Lukovica, 17. januar 2022

Po uvedbi v prodaji in logistiki, z letom 2022 tudi v administraciji (upravi).

Več >>>

HOFER širi možnost krajšega delovnika z ugodnostmi polne zaposlitve

Po uvedbi v prodaji in logistiki, z letom 2022 tudi v administraciji (upravi)

Lukovica, 17. januar 2022: Septembra 2020 je HOFER kot prvi slovenski trgovec oziroma delodajalec na slovenskem trgu oblikoval inovativen zaposlitveni model. HOFER (po)polni delovni čas je možnost zaposlitve za krajši, povprečno 30-urni delovnik, z vsemi ugodnostmi zaposlitve za polni delovni čas, kar so najprej uvedli na področju prodaje in logistike. Po odličnem odzivu in uspešnem testnem obdobju z letošnjim letom (od 1. 1. 2022) možnost vključitve v zaposlitveni model HOFER (po)polni delovni čas širijo na vse sodelavke in sodelavce, torej tudi na področje uprave.

Več >>>

HOFER s kupci namenil več kot 18 ton izdelkov za ljudi v stiski

Lukovica, 10. januar 2022

V trgovinah HOFER so skupaj s Slovensko karitas v 7 letih zbrali že več kot 210 ton izdelkov

Več >>>

HOFER s kupci namenil več kot 18 ton izdelkov za ljudi v stiski

V trgovinah HOFER so skupaj s Slovensko karitas v 7 letih zbrali že več kot 210 ton izdelkov.

Lukovica, 10. januar 2022: HOFER in Slovenska karitas sta že 13. zapored organizirala dobrodelno akcijo v vseh trgovinah HOFER po Sloveniji, da bi lahko pomagala čim več posameznikom in družinam v stiski. Prva dva vikenda v decembru so lahko kupci odložili osnovna živila in higienske izdelke v za to namenjene košare in zbrali skoraj 18 ton izdelkov. K temu je HOFER prispeval še dodatne izdelke v vrednosti skoraj 4.500 evrov. V 7 letih skupnega sodelovanja s Slovensko karitas so tako pri HOFERju s to akcijo zabeležili več kot 210 ton podarjenih izdelkov.

Več >>>

Arhiv sporočil za medije

2021