Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

HOFER in kuharski mojster JB širita linijo izdelkov

Z bogato izbiro JB izdelkov lahko popestrite tudi praznične jedi

Lukovica, 16. december 2021: Chef Janez Bratovž, mojster inovativnih in domiselnih jedi naravnih okusov, je razširil svojo linijo odličnih izdelkov. Narejena je iz izredno kakovostnih sestavin in primerna tako za vsakdanjo kuho kot za posebne ali praznične priložnosti. Poleg premiernih prvih dveh izdelkov, ki sta v prodaji že od aprila, je sedaj v trgovinah HOFER na voljo še 8 novih JB izdelkov!

Ekskluzivni izdelki visoke kulinarike po dostopni ceni

JB mojstrovine sodijo pod HOFERjevo lastno blagovno znamko Gourmet, ki medse uvršča le ekskluzivne izdelke izbranih okusov, vendar po dostopni ceni. »Za HOFER sem se lotil sestavljanja odličnih izdelkov, ki so narejeni iz izjemno kakovostnih sestavin, prav tako popestrijo vsakodnevne prehranjevalne navade Slovencev, zanimivi pa so lahko tudi za posebne priložnosti,« je povedal legendarni slovenski chef Janez Bratovž, ki je aprila na police premierno postavil svoja prva dva kulinarična izdelka - JB Pesto in JB Pašteta.

V trgovinah HOFER lahko sedaj najdete še več sodobnih ter skrbno pripravljenih jedi enega izmed najboljših kuharskih mojstrov pri nas, in sicer:

  • JB Paradižnikova omaka z bučkami in koromačem,
  • JB Omaka z ocvrtimi jajčevci z radičem in koromačem in hamburško slanino,
  • JB Omaka iz jelenovega stegna z gozdnimi jurčki,
  • JB Sladka omaka - mlečna karamela,
  • JB Sladka omaka - džem pečene hruške,
  • JB Maslo z jajčnim rumenjakom,
  • JB Namaz iz hokaido buče,
  • JB Kremni sir s prekajenimi jajčevci.

Z znanjem in izkušnjami izpopolnil okuse za vsak dom

Janez Bratovž, ki vodi svojo kultno restavracijo v središču Ljubljane, je želel svojo ponudbo izdelkov po uspešnem začetku še razširiti. Čeprav je visok standard kulinarike njegov vsakdan, se je pri ustvarjanju JB izdelkov srečeval tudi z izzivi, ki jih je uspešno reševal s svojimi dolgoletnimi izkušnjami. »Vedno je izziv, ko delaš večje količine, kot si jih navajen. S končnim rezultatom sem izredno zadovoljen, saj so izdelki v okusu kot tudi strukturi primerljivi tistim v moji restavraciji,« je ob predstavitvi novih izdelkov še dodal priznani slovenski chef.

Ideja za praznično pogostitev

JB izdelki se izvrstno priležejo tudi domačim prazničnim jedem. Bodite drzni in letošnji tradicionalni božični večerji postavite piko na i s pridihom visoke kulinarike.

Kontakt

Oddelek za odnose z javnostmi
Telefon: 01/ 83 46 956
E-mail: mediji(at)hofer.si