Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Filozofija podjetja HOFER

Radi smo »Več kot fer«

Pri HOFERju se osredotočamo na bistvo – ponujati izdelke najvišje kakovosti po najnižji ceni. To lahko dosegamo s premišljenim poslovnim modelom, ki svoje procese neprestano optimizira in s tem ustvarja občutne prihranke. Tako je HOFER lahko več kot fer do kupcev, sodelavcev, dobaviteljev, pa tudi do družbe in okolja.

FER DO KUPCEV

Svojim kupcem obljubljamo izdelke najvišje kakovosti po najnižji ceni.

Z dosledno optimizacijo skladiščenja, logističnih rešitev in prodaje vsakodnevno znižujemo stroške, ki jih v obliki nizkih HOFER cen v celoti prenašamo na svoje kupce. Izbirajo lahko predvsem izdelke lastnih blagovnih znamk, ki predstavljajo zagotovilo najnižje cene in najvišje kakovosti. HOFER namreč sodeluje z zanesljivimi dobavitelji, ki kakovost svojih izdelkov zagotavljajo s stalnim preverjanjem. Standardi so pri HOFERju pogosto celo strožji, kot to zahteva zakonodaja.

FER DO SODELAVCEV

Sodelavke in sodelavci so tisti, ki ustvarjajo HOFER. HOFER smo ljudje.

Poleg spodbudnega mesečnega plačila, ki je v prodaji nadpovprečno visoko, ponujamo tudi številne druge ugodnosti. Smo družini prijazno podjetje in delovna mesta v našem podjetju zaposlenim omogočajo usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja. V naših kuhinjah so tako vedno na voljo sveže sadje in zelenjava, topli napitki, nagrajujemo prodorne zamisli, priporočila novih sodelavcev, v sklopu HOFER akademije pa so na voljo številna izobraževanja na področju kariere, osebne rasti in zdravja . Želimo zagotavljati spodbudno delovno okolje in tako ostati privlačen delodajalec.

FER DO DOBAVITELJEV

Izbiramo zanesljive dobavitelje, s katerimi razvijamo dolgoročna partnerstva.

Pri HOFERju sodelujemo s številnimi priznanimi mednarodnimi dobavitelji, pa tudi mnogimi lokalnimi. Med slednjimi smo že od nekdaj veliko pozornost posvečali malim dobaviteljem, ki smo jim omogočali rast in razvoj. Prav dolgoročna partnerstva so ključna za zagotavljanje kakovosti izdelkov. Svojim dobaviteljem z rednim plačevanjem omogočamo stabilno poslovanje, po potrebi pa tudi dodatna financiranja, ki so jim na voljo s predčasnim plačilom naših obveznosti. Z mnogimi lokalnimi dobavitelji HOFER sodeluje že vse od začetka, nekaterim pa smo odprli tudi pot do HOFERjevih polic v tujini.

FER DO DRUŽBE

Z družbeno odgovornostjo svoje uspehe vračamo družbi.

Tudi zunaj okvirjev svoje osnovne dejavnosti s svojim znanjem in viri pozitivno prispevamo k razvoju. Oblikujemo številne lastne projekte, ki pripomorejo k pozitivnim spremembam, k temu pa radi povabimo tudi svoje kupce. Družbena odgovornost je že od začetka pomemben del našega poslanstva, zato radi podpiramo tudi mnoge že obstoječe projekte in družbeno koristne organizacije ter jim pogosto namenjamo materialne ali denarne donacije.

FER DO OKOLJA

Velik vpliv prinaša tudi veliko mero odgovornosti.

Naše delovanje občutno vpliva na podnebje in okolje. S premišljenim poslovanjem, optimiziranimi logističnimi potmi, zeleno energijo in mnogimi drugimi ukrepi že danes poskušamo zmanjševati svoj okoljski odtis. Vse od leta 2016 poslujemo ogljično nevtralno (po obsegu ena in dva), s strategijo ravnanja z embalažo zmanjšujemo porabo plastike in si prizadevamo, da bi bilo to mogoče v čim večji meri reciklirati, odgovorni pa smo tudi pri porabi surovin. Tudi v prihodnje bo okoljsko odgovorno poslovanje ostalo v središču naših prizadevanj.