Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Optimizacija hranilnih vrednosti

Alternativne oblike prehrane

Pomembno nam je, da tudi kupcem s posebnimi prehranskimi potrebami ponudimo širok nabor cenovno ugodnih in raznolikih izdelkov, zato skrbno prilagajamo našo ponudbo izdelkov. Naj gre za prehranske intolerance ali vegetarijansko ali vegansko prehrano – pri nas lahko vsak najde točno tisto, kar potrebuje. 

Pri HOFERju si močno prizadevamo optimizirati hranilne vrednosti naših izdelkov. Zdravje je le eno, zato ga moramo skrbno čuvati. In prehrana je pri tem še kako pomembna. Potrebam naših kupcem posvečamo veliko pozornosti, zato ponudbo izdelkov za ljudi s posebnimi zahtevami glede prehrane sproti prilagajamo, ne glede na to, ali gre za intoleranco na živila ali za vegetarijanstvo oz. veganstvo. K uravnoteženi prehrani prispevamo tudi s številnimi pobudami, predvsem z nenehnim širjenjem ekološke ponudbe. Pri sadju in zelenjavi sledimo strogemu programu zmanjševanja uporabe pesticidov, v najvišji možni meri pa se izogibamo tudi umetnim prehrambnim dodatkom.

Alergije in prehranske intolerance

Pomembno nam je, da tudi ljudem s posebnimi prehranskimi potrebami omogočimo uravnoteženo in raznoliko prehrana po dostopni ceni. Zanje je zato v HOFERju na voljo bogata ponudba brezglutenskih živil in živil brez laktoze znamke Enjoy Free!, ponujamo pa tudi rastlinske nadomestke izdelkov, na primer bio sojine napitke namesto mleka.