Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Družbena odgovornost: osredotočamo se na ljudi

HOFER je del družbe, zato se nam zdi pomembno delovati družbeno odgovorno.  Za nas odgovornost pomeni uporabo naših veščin in virov za pozitiven prispevek k družbi, ki presega našo osnovno dejavnost. Trajnostni družbeni učinek je v ospredju naših prizadevanj, zato se  osredotočamo na izbrane teme in ciljne skupine.


(Do)živeti odgovornost – korporativno prostovoljstvo pri HOFERju

Pri HOFERju v okviru iniciative Danes za jutri podpiramo projekte in različne socialne organizacije, ki doprinašajo k boljšemu življenju. Odgovornost je namreč ena od osrednjih vrednot podjetja HOFER. Ampak vrednote so samo besede, če jih ne živimo. Sodelavke in sodelavce zato spodbujamo, da lahko izbrano dobrodelno organizacijo tudi aktivno podprejo. Sodelavci se lahko vključijo v dobrodelne aktivnosti po vsej Sloveniji, prostovoljno udejstvovanje pa se enkrat letno v omejenem obsegu pripiše njihovemu delovnemu času.

HOFERjevi projekti za skupno dobro

Prizadevanja za skupno dobro razumemo kot dolžnost, da tudi izven okvirjev naše osnovne dejavnosti s svojim znanjem in viri pozitivno prispevamo k razvoju družbe in ravnamo družbeno odgovorno. Želimo biti zanesljiv partner celotni družbi –  ne samo našim kupcem, sodelavcem in dobaviteljem, temveč tudi različnim organizacijam. Zato se lotevamo aktualnih vprašanj in jih aktivno rešujemo s partnerskimi organizacijami.

V ospredje našega delovanja postavljamo trajnostni družbeni doprinos. Zato se osredotočamo na izbrane teme in ciljne skupine, se s partnerji lotevamo dolgoročnih projektov ter dobrodelnim organizacijam doniramo denar, čas in izdelke.