Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

HOFER CENA je naša prednost.

Z našim načinom poslovanja je polna prihrankov, ki ste jih vedno deležni naši kupci.
Preberite, zakaj:

Razvoj lastnih blagovnih znamk prinaša višjo kakovost in nižje cene

Saj jih poznate: BIO natura, Milfina, Happy Harvest, Ombia, Choceur, Okus tradicije, Okus podeželja, Tandil in mnoge druge. Kar 90 % vseh izdelkov v naših trgovinah predstavljajo lastne blagovne znamke. Pri vsaki od njih smo vpleteni v celotni proces: od izbora zanesljivih dobaviteljev, kakovostnih sestavin in sestave receptur do neprestanih preverjanj kakovosti na vseh stopnjah razvoja izdelka. 

V primerjavi s komercialnimi znamkami imamo tako ves čas nadzor nad stroški in kakovostjo, vse  prihranke, ki jih na tej poti ustvarimo, pa pretopimo v naše nizke cene. Ker verjamemo, da je to edino fer.

Sodelovanje z lokalnimi dobavitelji prinaša prihranke

Lokalni dobavitelji za nas niso samo modna muha, ampak del našega delovanja. Še pred odprtjem prve trgovine v Sloveniji smo si zagotovili partnerstvo z lokalnimi pridelovalci in predelovalci ter jim pomagali pri razvoju in zagotavljanju naših visokih standardov kakovosti. Danes sodelujemo že z več kot 150 slovenskimi dobavitelji, delež slovenskih izdelkov pa iz leta v leto povečujemo in s tem pomagamo dolgoročno razvijati lokalno podjetništvo in ekonomijo.

Predvsem pa tako zagotavljamo krajše in hitrejše dobavne poti ter s tem nižje prevozne stroške, manjši vpliv na okolje in več svežine na policah. Vse prihranke, ki jih na ta način ustvarimo, pa pretopimo v naše nizke cene. Ker verjamemo, da je to edino fer.

Osredotočeni na bistvo poslovanja in prihranke za kupce

Nizke cene v trgovinah HOFER omogoča lastna gospodarnost. Prihranke tako iščemo na vseh področjih našega delovanja, tudi takšnih, ki jih sicer hitro spregledamo ali preslišimo. Med slednje zagotovo spada odsotnost predvajanja glasbe v trgovinah. Ko se plačilu avtorjem, založbam in še komu doda še strošek potrebne infrastrukture, nastali izdatki ne odtehtajo možnih prihrankov na ceni izdelkov.

Poleg glasbe pa smo se v naših trgovinah zavestno odrekli tudi igralnicam za najmanjše in otroškim kotičkom. Na ta način racionaliziramo izkoriščenost prodajnega prostora, našim sodelavcem pa zmanjšamo količino dela samo na urejanje trgovine. Vse prihranke, ki jih na ta način ustvarimo, pa pretopimo v naše nizke cene. Ker verjamemo, da je to edino fer.

Enotna razporeditev trgovin vam prihrani čas in denar

Verjetno ste že opazili, da so praktično vse naše trgovine zasnovane enako. To seveda ni naključje. Enotna razporeditev trgovin poskrbi, da si izdelki na policah naših trgovin praviloma sledijo v enakem zaporedju oz. se nahajajo na podobnih mestih. To vaše nakupe ne samo olajša, ampak tudi pohitri, saj se kosmiči, olje ali pralni prašek vedno nahajajo tam, kjer ste jih vajeni.

Hkrati s tipskimi tlorisi in poenoteno opremo zmanjšujemo stroške odpiranja trgovin pri zasnovi in projektiranju, procesih in času. Z večjimi naročili enake opreme si zagotavljamo ugodnejše pogoje. Vse prihranke, ki jih na ta način ustvarimo, pa pretopimo v naše nizke cene. Ker verjamemo, da je to edino fer. 

S sezonsko ponudbo brez celoletnih zalog omogočamo nižje cene

Ste že kdaj kupili sončno kremo z visokim zaščitnim faktorjem okrog božiča? Ali sredi najhujšega poletja praznične cimetove palčke? Se nam je zdelo. Izrazito sezonskih izdelkov, ki jih kupujemo le enkrat v letu in znotraj zelo omejenega časovnega obdobja, je seveda še veliko več. Naše poslovanje smo zato prilagodili, tako da te izdelke na naših policah ponujamo zgolj, ko jih potrebuje večina. In zgolj takrat jih imamo tudi na zalogi.

Vse ostale dni v letu predviden prostor na policah in v skladišču namenimo bolj vsakodnevnim izdelkom. Tako zmanjšujemo stroške skladiščenja, nabave in vzdrževanja zalog na policah. Vse prihranke, ki jih na ta način ustvarimo, pa pretopimo v naše nizke cene. Ker verjamemo, da je to edino fer.
 

Prihranke zagotavljamo tudi z našo embalažo in transportom ter samozadostnostjo

Izdelke na police postavljamo neposredno v embalaži, v kateri so bili dostavljeni v trgovino. Brez nepotrebnega prepakiranja in dodatnega prelaganja. Na ta način tudi časovno razbremenimo naše sodelavce.

Tudi trajnostnih ukrepov ne manjka. Naši tovornjaki nikoli ne vozijo prazni, ne do trgovine in ne iz trgovine. Za pranje transportnih vozil in zalivanje zelenic uporabljamo izključno zbrano deževnico. Vedno več naših trgovin pridobiva električno energijo s pomočjo lastnih sončnih celic. Vse prihranke, ki jih na ta način ustvarimo, pa pretopimo v naše nizke cene. Ker verjamemo, da je to edino fer.

Brez kartic zvestobe, brez zbiranja pik, brez dodatnih stroškov

Zagotovo ste se tudi vi že znašli v situaciji, ko ste s polnim vozičkom stali pred blagajno, nato pa ugotovili, da ste doma pozabili trgovčevo kartico ali kuponček za popust. Ne pri nas. Z zavestno odločitvijo proti programu zvestobe namreč omogočamo, da lahko prav vsak nakupuje po vedno enako ugodni HOFER CENI – vedno in vsepovsod. 

Nakupovanje brez kartic, zbiranja pik in izrezovanja kuponov hkrati pomeni tudi manj dodatnih stroškov za računalniško podporo, programsko opremo, kadre in komunikacijo. Vse prihranke, ki jih na ta način ustvarimo, pa pretopimo v naše nizke cene. Ker verjamemo, da je to edino fer.

Optimizacija naročanja in logistike pomeni nižje stroške

Ključ je v strateškem naročanju izdelkov in dovršenem logističnem sistemu. Sveže sadje in zelenjavo nam dobavitelji vsak večer pripeljejo v centralno skladišče, kjer ju takoj sortiramo v optimalne količine in v nekaj urah dostavimo v trgovine HOFER po vsej Sloveniji. Tako naše kupce vsako jutro na policah pričakata dnevno sveža sadje in zelenjava.

V trgovine torej dostavljamo količine, za katere menimo, da jih bomo v dnevu odprodali. Določeni izdelki sicer lahko zvečer že poidejo, a manj ostankov pomeni tudi manj zavržene hrane. Vse prihranke, ki jih na ta način ustvarimo, pa pretopimo v naše nizke cene. Ker verjamemo, da je to edino fer.

Premišljen izbor, lažja izbira, premišljena cena

V redni ponudbi trenutno najdete več kot 3000 izdelkov za vsak dan in vsak žep. V veliki večini gre za izdelke naših lastnih blagovnih znamk, ki predstavljajo kar 90 % redne HOFER ponudbe. Neposredno smo vključeni v razvoj izdelkov, preverjanje njihove kakovosti in stroškov proizvodnje. Z izbiro pravih izdelkov določamo širino naše ponudbe. Ta je vedno dovolj pestra, da vsak najde, kar potrebuje, hkrati pa s predhodnim izborom izdelkov pomagamo našim kupcem do lažje odločitve za tistega pravega – kdo se v trgovini želi odločati med 27 različnimi vrstami mehčalca za perilo? 

Skrben predhodni izbor se pozitivno odraža tudi na stroških, saj so naše trgovine lahko manjše, skladiščenje ugodnejše, delo lahko opravi manj ljudi. Vse prihranke, ki jih na ta način ustvarimo, pa pretopimo v naše nizke cene. Ker verjamemo, da je to edino fer.

Pravilna izbira lokacij naših trgovin ustvarja prihranke

Saj veste, kaj pravijo: lokacija je vse. Naša izbira parcele za gradnjo nove trgovine sledi zelo racionalnemu premisleku. Raje kot za prestižne lokacije v urbanih središčih se namreč odločamo za cenovno precej ugodnejše alternative na obronkih mest. Poleg nižjih stroškov odkupa je njihova velika prednost tudi enostavna dostopnost in možnost gradnje parkirišča. Vse v želji, da našim kupcem omogočimo čim bolj hiter, enostaven in ugoden nakup. 

Enostavno dostopna lokacija krajša čas postavitve trgovine in s krajšo potjo niža stroške izvajalcem gradnje, manj obremenjuje mestni promet in s tem tudi okolje. Vse prihranke, ki jih na ta način ustvarimo, pa pretopimo v naše nizke cene. Ker verjamemo, da je to edino fer.

Posebno ponudbo prilagajamo letnemu času in vaši denarnici

V okviru naše posebne ponudbe vsak ponedeljek in četrtek predstavljamo izbrane izdelke, primerne letnemu času in željam kupcev. Tako se na naših policah tekom leta zvrsti več kot 6500 izdelkov: pohištvo, oblačila, športna oprema, kozmetika, elektronika, izdelki za dom in domače mojstre in še veliko več. Da bi prostor v naših trgovinah najbolje izkoristili, lahko večje izdelke kadar koli naročite prek spleta z brezplačno dostavo. 

Ugodna cena izdelkov posebne ponudbe je posledica obsežnega mednarodnega naročila. Ker so na voljo zgolj omejen čas, jih ne držimo na zalogi, s čimer dodatno prihranimo na stroških skladiščenja. Vse prihranke, ki jih na ta način ustvarimo, pa pretopimo v naše nizke cene. Ker verjamemo, da je to edino fer.

Obe oglaševalski ikoni v enem: Lado Bizovičar in HOFER CENA

Veliko se da povedati o HOFER CENI. Še več napisati. Celo zapeti. In kdo bi to vedel bolje kot Lado Bizovičar. V tandemu s HOFER CENO v oglasnih blokih vse od leta 2020 širi nasmehe in utrjuje prepoznavnost najbolj ikonične cene med slovenskimi trgovci. Seveda na tipično Ladov način. Tako ne izveste zgolj, da si lahko s HOFER CENO z manj denarja privoščite enako visoko kakovost kot v drugih trgovinah, končno boste izvedeli tudi, zakaj sveži štruci kruha vedno manjka en konec. Ali zakaj sadja ne morete izbrati, ne da bi se ga prej dotaknili.

Seveda pa je tudi pri nastajanju naših oglasnih vsebin vse podrejeno najboljšemu razmerju med ceno in kakovostjo. Izogibamo se nepotrebnim snemalnim dnevom, potrati izdelkov za namene snemanja ali predragim medijskim terminom. Vse prihranke, ki jih na ta način ustvarimo, pa pretopimo v naše nizke cene. Ker verjamemo, da je to edino fer.