Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

 

HOFER šejka sceno z nakupi po najboljših HOFER CENAH. Za vas. Preverite kako.

Višja kakovost, nižje cene

Kar 90 % naše ponudbe sestavljajo lastne blagovne znamke. V celoten proces smo vključeni od začetka do konca – od izbire sestavin in sestavljanja receptur do zagotavljanja kakovosti na vsakem koraku proizvodnje. V primerjavi s konkurenčnimi blagovnimi znamkami imamo popoln nadzor nad kakovostjo in stroški, kar nam omogoča, da ustvarjene prihranke za vas »prešejkamo« v ugodne cene. Ker verjamemo, da je to edino fer.

Lokalno sodelovanje, univerzalni HOFER prihranki

Sodelovanje z več kot 150 slovenskimi dobavitelji je ključni del HOFERjeve filozofije. Naš poslovni model že od našega prihoda v Slovenijo »šejka« uveljavljene prakse, saj gradimo partnerstva, ki krepijo lokalno gospodarstvo in zagotavljajo visoke standarde kakovosti. To ne le podpira lokalno podjetništvo, ampak omogoča tudi krajše dobavne poti, manjše okoljske vplive, večjo svežino izdelkov in nižje stroške, ki omogočajo nižje cene za vas. Ker verjamemo, da je to edino fer.

Vaši prihranki, naša prioriteta

HOFER CENA je plod učinkovitosti in »šejkanja« klasičnih pristopov na vseh področjih poslovanja. Prihranke najdemo tudi tam, kjer jih morda ne bi pričakovali. Na primer z odločitvijo, da v trgovinah ne predvajamo glasbe. S tem se izognemo stroškom avtorskih pravic in infrastrukture. Poleg tega smo se odrekli igralnicam in otroškim kotičkom, kar optimizira uporabo prostora, zmanjšuje delovne obremenitve naših sodelavcev ter tako omogoča nižje cene. Ker verjamemo, da je to edino fer.
 

Enotna postavitev za enotne prihranke

Pri HOFERju so vse naše trgovine zasnovane po enotnem principu, kar vam omogoča hiter in enostaven nakup. Ne glede na to, katero HOFERjevo trgovino obiščete, so izdelki razporejeni podobno, kar pomeni, da so vaši priljubljeni kosmiči, olje ali pralni prašek vedno na znanih mestih. Z enotno postavitvijo »šejkamo« temelje poslovanja, kar vam omogoča lažje nakupovanje, nam pa zmanjšuje stroške načrtovanja, gradnje in opremljanja trgovin. Ugodnejši pogoji se nato odražajo v naši konkurenčni HOFER CENI. Ker verjamemo, da je to edino fer.

Posebna ponudba za posebno nizke cene

Izven sezone se osredotočamo na vsakodnevne izdelke, kar zmanjšuje stroške skladiščenja in vzdrževanja zalog. Božičnih okraskov tako ne ponujamo junija in sončne kreme ne decembra. S tem, ko se »šejkamo« skladiščenja sezonskih izdelkov, dobimo priložnost, da prihranke prenesemo na kupce v obliki ugodne HOFER CENE. Ker verjamemo, da je to edino fer.

 

Nizko zapakirane cene

Naše izdelke postavljamo na police v njihovi originalni embalaži, brez nepotrebnega premeščanja in pakiranja, kar prihrani čas in delo našim sodelavcem, vam pa omogoča ugodnejše cene. Optimizacija procesov vključuje tudi naša prizadevanja k trajnosti. »Šejkamo« transportno logistiko, kar pomeni, da so naši tovornjaki polni na vsaki poti, za čiščenje vozil in zalivanje uporabljamo deževnico ter izkoriščamo energijo iz sončnih celic. Ker verjamemo, da je to edino fer.

Brez kartic, brez pik, brez kompliciranja

Pri HOFERju »šejkamo« tudi način, kako vi prihranite pri nakupih. Pri nas nakupujete brez kartic zvestobe, zbiranja točk ali rezanja kuponov, saj verjamemo, da ima vsakdo pravico nakupovanja po vedno enako ugodni HOFER CENI. To za nas pomeni nižje stroške upravljanja, za vas pa nižje cene izdelkov. Ker verjamemo, da je to edino fer.
 

Logistika in logika nižjih stroškov

Pri HOFERju »šejkamo sceno« tudi z zagotavljanjem svežine preko natančnega naročanja in učinkovite logistike. Vsak večer naše centralno skladišče sprejme sveže sadje in zelenjavo, ki jo že naslednje jutro dostavimo v trgovine po Sloveniji. Ta sistem zagotavlja vsakodnevno svežino na policah, zmanjšuje odpadke in zavrženo hrano. Učinkovitost teh procesov nam omogoča, da lahko vam ponudimo nizke cene. Ker verjamemo, da je to edino fer.

Premišljen izbor za nakupe brez razmišljanja

Nizko HOFER CENO izdelkov zagotavljamo tudi z izbrano ponudbo in neposrednim nadzorom kakovosti ter stroškov. HOFERjeva ponudba vključuje več kot 3000 izdelkov, predvsem lastnih blagovnih znamk, ki predstavljajo kar 90 % naše ponudbe. S tem pristopom se »šejkamo« nepotrebne širine izdelkov, saj je naša ponudba vedno dovolj pestra, da vsak najde, kar potrebuje. Na ta način zagotavljamo enostavno izbiro in visoko kakovost. Ker verjamemo, da je to edino fer.

Strateška odličnost, odlične cene

HOFER »šejka« tudi strategije, s katerimi načrtujemo lokacije naših trgovin. Namesto dragih mestnih središč izbiramo cenovno ugodnejša območja na obrobjih, ki so lažje dostopna in omogočajo gradnjo prostornih parkirišč. Ta pristop zagotavlja hitro in enostavno nakupovanje za naše kupce, zmanjšuje stroške gradnje in vpliv na mestni promet. Učinkovitost izbora lokacije se odraža v naših konkurenčnih cenah. Ker verjamemo, da je to edino fer.
 

Sezonske ugodnosti čez celo leto

Vsak ponedeljek in četrtek pri HOFERju »prešejkamo« našo ponudbo z izbranimi izdelki, ki odgovarjajo letnemu času in željam kupcev. Na naših policah se tako tekom leta zvrsti več kot 6500 različnih izdelkov, vse od oblačil do elektronike. HOFER CENA je rezultat velikih mednarodnih naročil, omejene ponudbe in možnosti naročila preko spleta, kar nam omogoča prihranke pri skladiščenju. Te prihranke nato prenesemo na naše kupce z ugodnimi cenami. Ker verjamemo, da je to edino fer.

HOFER CENA, prešejkana scena

Kaj pravzaprav pomeni, da HOFER »šejka« sceno? Vse to, kar smo zapisali zgoraj. Na vsakem koraku sledimo svojim vrednotam in viziji, raje kot da bi se ozirali na to, kako stvari počnejo konkurenčna podjetja. Uporabljamo inovativne in sodobne pristope načrtovanja ter poslovanja z namenom, da vam lahko ponudimo le najboljšo kakovost izdelkov po najbolj ugodni HOFER CENI. Ker verjamemo, da je to edino fer.