New Lifestyle – lahka linija za vsak dan

Vedno več kupcev namenja veliko pozornosti zdravemu življenjskemu slogu in prehrani. Prvi korak do tega je uravnotežen in nizkokaloričen jedilnik. Pri Hoferju vam z lastno znamko „New Lifestyle“ aktivno pomagamo pri načrtovanju prehrane.

Visokokakovostni nizkokalorični izdelki znamke „New Lifestyle“ vam omogočajo brezskrbno uživanje v obroku, saj vsebujejo manj maščob in/ali sladkorja kot običajna živila. V ponudbi izdelkov „New Lifestyle“ lahko med drugim najdete tudi mlečne izdelke, mesnine in kosmiče.

Pri Hoferju nismo skrivnostni glede sestavin v naših izdelkih, kar velja tudi za izdelke „New Lifestyle“. Pri teh izdelkih pa smo še posebej pozorni na to, da so v njih le najkakovostnejše sestavine. Zato naše živilske izdelke in njihove sestavine preverjajo neodvisni strokovnjaki. Namen tega nadzora je, da se čim bolj izognemo vsebnosti konzervansov, umetnih barvil in arom v živilih.

Še namig: s tabelo hranilnih vrednosti, ki označuje številne naše izdelke, imate zmeraj pregled nad količino zaužitih kalorij. Ta vam tudi pove, kolikšen delež hranilnih vrednosti vsebuje posamezna sestavina izdelka. Na Hoferjevih živilskih izdelkih lahko prav tako najdete izčrpne podatke o najpomembnejših hranilih v eni porciji izdelka.