Martello – inovativni kavni sistem s kapsulami

Del naše stalne ponudbe je tudi inovativni kavni sistem s kapsulami Martello, ki vas ponese v svet pravih italijanskih kavnih okusov.

S kavnim sistemom in kapsulami Martello lahko uživate v pravem, sveže pripravljenem italijanskem espressu. Kavni aparat in kapsule Martello sestavljajo učinkovit sistem, ki ohranja fine nianse okusa in zagotavlja ravno pravo intenzivnost kave – za popoln kavni užitek.

Kava v kapsulah ima številne prednosti. Sveže praženo in mleto kavo v Italiji v izjemno hitrem postopku napolnijo v majhne in priročne kapsule. Tako kava ohranja svežino in zagotavlja vedno enako aromo. Ena kapsula zadostuje za eno skodelico kave. Močan in aromatičen espresso je tudi osnova za popoln kapučino ali latte macchiato. V Hoferjevi stalni ponudbi smo vam zaenkrat pripravili 5 skrbno izbranih kavnih okusov.

Uporaba kavnih aparatov Martello je zelo preprosta in varna. Kapsulo vstavite, pritisnete na gumb, počakate in kava je pripravljena! Močna 20-barska črpalka zagotavlja najboljši espresso in popolno peno na kavi. Cenovno ugodni kavni aparati in kapsule ter okusna kava – to je kavni sistem, ki prepriča!

PREDNOSTI KAPSUL MARTELLO

  • priročno pakiranje, ki ohranja aromo
  • preprosto odmerjanje: 1 kapsula = 1 skodelica kave
  • 5 aromatičnih okusov v naši stalni ponudbi in vedno novi okusi v naši posebni ponudbi

POPOLN SISTEM

Aparati Martello so opremljeni s patentiranim ekstrakcijskim sistemom. Vsi posamezni sestavni deli aparata so optimalno oblikovani in razviti (20-barska tlačna črpalka, grelnik, temperaturna tipala itn.), da bi kava pridobila bogato aromo. Enostavna uporaba je še en razlog več, zaradi katerega si boste pogosteje privoščili odmor za kavico.