Vina po izboru Gašperja Čarmana

Pri Hoferju se zavedamo, da kulinaričnemu užitku lahko da pečat le ustrezno vino. Ker želimo našim kupcem ponuditi le najboljše, sodelujemo z vrhunskim poznavalcem gastronomije in vina, Gašperjem Čarmanom. V našo ponudbo tako pogosto uvrstimo vina po njegovem izboru, v naši stalni ponudbi pa so tudi vina iz linije Gašper, ki jih v sodelovanju z enologom Darinkom Ribolico iz vinske kleti Goriška brda proizvaja Gašper Čarman sam.

Vina Gašper odlikujeta prijazna cena in kakovost, prepoznate pa jih po različnih likih ribic, ki so že več kot 50 let zaščitni znak delovanja družine Čarman na vinsko-gostinskem področju. V Hoferjevi stalni ponudbi so iz linije vin Gašper v ponudbi vina Cabernet & Merlot, Merlot & Refošk, Chardonnay & Rebula in penina Gašper.

O Gašperju Čarmanu

Gašper Čarman je lastnik vinoteke eVino bar v Ljubljani in ustanovitelj spletne vinske trgovine eVino. Njegovi prispevki o vinih so objavljeni v številnih revijah in strokovni literaturi, udeležil se je mnogih državnih tekmovanj in na vseh osvojil zlato medaljo, leta 2013 in 2015 pa je postal tudi najboljši sommelier Slovenije.

Uživajte v naših žlahtnih kapljicah!