Opis

Opis

kakovostno vino s priznanim tradicionalnim poimenovanjem, suho rdeče, 1 l

Cviček je edinstveno slovensko vino, pridelano iz grozdja, ki raste izključno na ozko opredeljenih vinorodnih področjih Dolenjske. Gre za zvrst vina iz rdečih in belih sort grozdja, ki se v pravilnem razmerju zlivajo v čudovito harmonijo. Je rubinasto rdeče barve, prijetnega kiselkastega okusa, gladko, brez izrazite trpkosti in z rahlim vijoličnim pridihom. Je lahko in pitno vino.

Cviček PTP Stari hram letnik 2018 je ponovni prejemnik odličja na ocenjevanju DECANTER WORLD WINE AWARD v Londonu v letu 2019. Vse od leta 2009 je vsako leto zelo uspešen tudi na strokovnem ocenjevanju VINO SLOVENIJA v sklopu sejma Agra v Gornji Radgoni, ki je eno najbolj prepoznavnih in vplivnih ocenjevanj vin v Sloveniji.


Izdelke je mogoče kupiti samo v količinah, običajnih za gospodinjstva. Slike so simbolične in pri nekaterih izdelkih vključujejo dekoracijo ali predlog za serviranje. Cene so v evrih, vključujejo DDV in veljajo za izdelke brez dekoracijskih dodatkov. Pridržujemo si pravico do tehničnih in vizualnih sprememb.