Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Dokazana kakovost in vedno najboljša HOFER CENA

Zakaj bi morali kupci izbirati med nizkimi cenami in kakovostjo? Menimo, da si visokokakovostno ponudbo zasluži prav vsak. Številni nagrajeni izdelki, ki so jih na svojih ocenjevanjih nagradile neodvisne institucije, kažejo, da smo na pravi poti: naša ponudba je dokazano kakovostna in vedno na voljo po najboljši HOFER CENI.

Množica naših izdelkov se ponaša z nagrado z vsaj enega ocenjevanja. Pokusite jih tudi vi in spoznajte kakovost, ki je prepričala stroko.

Naj bodo ugledni domači strokovnjaki z Biotehniške fakultete, Kmetijskega inštituta Slovenije, kmetijsko-živilskega sejma Agra, Zveze potrošnikov Slovenije ali eminence z londonskega vinskega ocenjevanja Decanter: stroka redno nagrajuje kakovost naših izdelkov in prizadevali si bomo, da bo nabor priznanj v prihodnje še večji.

Želeli smo strokovno, neodvisno in nepristransko oceno izdelkov iz naše ponudbe, zato smo različne skupine živil poslali na senzorično analizo Biotehniške fakultete. Seštevek točk je razkril oceno kakovosti, ki je predstavljala osnovo za razvrščanje izdelkov v razrede kakovosti.

Strokovnjaki so kar 60 % izdelkov uvrstili v razred “odlična kakovost” in jim podelili od 90 do 100 točk. Čudovit občutek je dobiti strokovno potrditev, da delamo dobro in našim kupcem ponujamo izdelke dokazane kakovosti po najboljši HOFER CENI.