Zelenjavna nabodala z bio tofujem

Porcije: 4
Čas priprave: 30 min
Stopnja zahtevnosti: preprosto
Sestavine
Sestavine:
  • 50 ml oljčnega olja MINOS
  • 100 ml sojine omake ASIA
  • 1 strok česna
  • malo sesekljanega peteršilja
  • 1 bučka
  • 1 rumena paprika
  • 1 zelena paprika
  • 400 g bio tofuja NATUR AKTIV (navadnega ali s čilijem)
  • 8 nabodal
  • * V HOFERju ponudbo nenehno prilagajamo željam naših kupcev in potrebam trga, zato nekatere sestavine receptov morda niso več na voljo v naših trgovinah.

Priprava:

Priprava

Za marinado zmešamo oljčno olje, sojino omako, sesekljan česen in peteršilj. Zelenjavo in tofu narežemo na kocke ali trikotnike. Prelijemo jih s pripravljeno marinado in jih za 1–2 uri postavimo v hladilnik. Marinirane kocke zelenjave in tofuja izmenično nabadamo na nabodala, ki jih nato na žaru pečemo 3–4 minute na vsaki strani.