Terezin veganski burger z avokadom in granatnim jabolkom

Porcije: 2
Skupen čas: 10 min
Stopnja zahtevnosti: preprosto
Sestavine
Sestavine:
  • 1 bučka
  • 1 avokado
  • bio oljčno olje KLOSTER TOPLOU
  • 2 bombetki
  • 1 zavoj veganskih burgerjev TEREZA’S CHOICE (vrsta: rdeča pesa-tofu)
  • zrna pol granatnega jabolka
  • 1 žlica veganske majoneze TEREZA’S CHOICE (vrsta: česen-limona)
  • 2 solatna lista

Priprava:

Priprava

Bučko in avokado narežemo na rezine. V ponvi na oljčnem olju najprej popečemo rezine bučke, nato jih vzamemo iz ponve in v isti ponvi popečemo še razpolovljeni bombetki. V ponev dodamo še malo oljčnega olja in popečemo še polpeti, na vsaki strani nekaj minut.

Spodnji del bombetke obložimo s solatnim listom, polpeto, avokadom, zrni granatnega jabolka, bučkami in majonezo. Pokrijemo z zgornjo polovico bombetke in postrežemo.