
Terezin veganski burger z avokadom in granatnim jabolkom
Porcije:
2
Skupen čas:
10
min
Stopnja zahtevnosti:
preprosto
Sestavine
Sestavine:
- 1 bučka
- 1 avokado
- bio oljčno olje KLOSTER TOPLOU
- 2 bombetki
- 1 zavoj veganskih burgerjev TEREZA’S CHOICE (vrsta: rdeča pesa-tofu)
- zrna pol granatnega jabolka
- 1 žlica veganske majoneze TEREZA’S CHOICE (vrsta: česen-limona)
- 2 solatna lista
Priprava:
PripravaBučko in avokado narežemo na rezine. V ponvi na oljčnem olju najprej popečemo rezine bučke, nato jih vzamemo iz ponve in v isti ponvi popečemo še razpolovljeni bombetki. V ponev dodamo še malo oljčnega olja in popečemo še polpeti, na vsaki strani nekaj minut.
Spodnji del bombetke obložimo s solatnim listom, polpeto, avokadom, zrni granatnega jabolka, bučkami in majonezo. Pokrijemo z zgornjo polovico bombetke in postrežemo.