Polnjeni zvitki s sirom Grana Padano

Porcije: 10
Čas priprave: ca. 60 min
Stopnja zahtevnosti: zahtevno
Sestavine
Sestavine:
  • Za nadev:
  • 250 g skute MILFINA
  • 50 g kisle smetane MILFINA
  • 25 g naribanega sira Grana Padano znamke CUCINA NOBILE
  • 1 žlica drobno sesekljanega peteršilja
  • 1 žlica drobno sesekljanega drobnjaka
  • sol PIRANSKE SOLINE
  • poper LE GUSTO
  • -----
  • Za zvitke:
  • 2 beljaka bio jajc NATUR AKTIV
  • 80 g naribanega sira Grana Padano znamke CUCINA NOBILE
  • modelčki za šamrole
  • olje OSANA
  • * V HOFERju ponudbo nenehno prilagajamo željam naših kupcev in potrebam trga, zato nekatere sestavine receptov morda niso več na voljo v naših trgovinah.

Priprava:

Priprava

Nadev: Skuto in kislo smetano zmešamo v gladko maso, vmešamo sir in zelišča ter solimo in popramo.
Zvitki: Pečico segrejemo na 180 °C. Beljaka rahlo stepemo, jima primešamo 60 g sira in na tanko namažemo na papir za peko. Čez posujemo še preostanek sira in nato približno 15 minut pečemo v pečici. Še toplo narežemo na kvadrate, ki jih ovijemo na rahlo naoljene modelčke za šamrole. Modelčke položimo v pekač, obložen s papirjem za peko, in še malo popečemo, da sir dobi zlato rumeno barvo. Zvitke pustimo na modelčkih, da se ohladijo. Tik preden jih ponudimo, jih napolnimo s skutnim nadevom.