Pečeno korenje po receptu Barbarella Green Chef

Porcije: 2
Skupen čas: 40 min
Čas priprave: 15 min
Čas kuhanja: 25 min
Stopnja zahtevnosti: preprosto
Sestavine
Sestavine:
  • 1/2 kg korenja NATUR AKTIV
  • 3 jušne žlice bio oljčnega olja NATUR AKTIV
  • 2 jušni žlivi bio agavinega sirupa NATUR AKTIV
  • 1/2 skodelice pomarančnega soka
  • malo svežega timijana
  • malo blanširanih mandljevih lističev HAPPY HARVEST
  • 1/2 skodelice sušenega paradižnika GOURMET
  • sol
  • * V HOFERju ponudbo nenehno prilagajamo željam naših kupcev in potrebam trga, zato nekatere sestavine receptov morda niso več na voljo v naših trgovinah.

Priprava:

Priprava

Korenje olupite in po dolgem prepolovite. V manjši skledici zmešajte olivno olje, agave ali rižev sirup, pomarančni sok, timijan in sol ter premažite korenje. Pečico segrejte na 180 ⁰C in pecite korenje 25 minut.

Servirajte s popečenimi mandljevimi lističi in nasekljanimi brusnicami ter vloženimi suhimi paradižniki.

Še več slastnih receptov si oglejte na @barbarellagchef.