Kvinoja z zelenjavo

Porcije: 4
Skupen čas: 40 min
Stopnja zahtevnosti: preprosto
Sestavine
Sestavine:
  • 1 brezmesna jušna kocka LE GUSTO
  • 400 ml vode
  • 200 g bio kvinoje NATUR AKTIV
  • 120 g bučk
  • 100 g rumene paprike
  • 50 g pora
  • 50 g paradižnika v grozdu
  • malo bio oljčnega olja KLOSTER TOPLOU
  • * V HOFERju ponudbo nenehno prilagajamo željam naših kupcev in potrebam trga, zato nekatere sestavine receptov morda niso več na voljo v naših trgovinah.

Priprava:

Priprava

V kropu raztopimo brezmesno jušno kocko za jušno osnovo. Vanjo stresemo kvinojo in jo kuhamo 20 minut, da nabrekne. Bučko, papriko, por in paradižnik operemo, nakockamo ter popražimo na oljčnem olju. Ko je kvinoja kuhana, ji primešamo praženo zelenjavo.