Testeninska solata po receptu Barbarella Green Chef

Porcije: 2
Skupen čas: 20 min
Čas priprave: 10 min
Čas kuhanja: 10 min
Stopnja zahtevnosti: preprosto
Sestavine
Sestavine:
  • 2 skodelici polžkov - testenine
  • 1 bučka
  • 1/2 rdeče paprike
  • 1/2 rumene paprike
  • 1 mlada zelena čebula
  • 10 češnjevih paradižnikov
  • 2 jušni žlici kaper
  • 6 oliv brez koščic
  • veganski sir v lističih ali feta sira
  • drobnjak za okrasitev
  • -----
  • Za preliv:
  • 3 jušne žlice veganske majoneze
  • 3 jušne žlice veganskega jogurta
  • 1 jušna žlica gorčice estragon LOMEE
  • malo limoninega soka
  • ščepec soli LE GUSTO
  • * V HOFERju ponudbo nenehno prilagajamo željam naših kupcev in potrebam trga, zato nekatere sestavine receptov morda niso več na voljo v naših trgovinah.

Priprava:

Priprava

Polžke skuhajte v osoljeni vodi in jih odcedite ter ohladite.

Bučko razrežite na kocke in jih popecite na ponvi z olivnim oljem. Obe papriki narežite na kocke, paradižnike pa razpolovite. Mlado čebulo, kapre, olive in drobnjak nasekljajte na drobno. Veganski feta sir ali sir v lističih nadrobite. 

Priprava preliva: vse sestavine za preliv zmešajte v posodici.

V posodi skupaj zmešajte testenine, preliv in preostale sestavine..

Še več slastnih receptov si oglejte na @barbarellagchef.