Spomladanski zavitki z mangom in ananasom v arašidovi omaki

Porcije: 4
Skupen čas: 60 min
Stopnja zahtevnosti: srednje zahtevno
Sestavine
Sestavine:
  • Za spomladanske zavitke:
  • 140 g ananasa
  • 140 g manga
  • 20 g kristalnega sladkorja AGRAGOLD
  • 50 g vaniljevega pudinga s smetano MILFINA
  • 30 g kokosove moke HAPPY HARVEST
  • 1 zavojček testa za spomladanske zavitke
  • 1 rumenjak bio jajca NATUR AKTIV
  • -----
  • Za omako:
  • 60 g fine bele čokolade CHOCEUR
  • 60 g nesoljenih arašidov SNACK FUN
  • 200 ml sladke smetane MILFINA
  • 1–2 žlici rjavega sladkorja HAPPY HARVEST
  • * V HOFERju ponudbo nenehno prilagajamo željam naših kupcev in potrebam trga, zato nekatere sestavine receptov morda niso več na voljo v naših trgovinah.

Priprava:

Priprava

Spomladanski zavitki: Ananas in mango olupimo, narežemo na tanke trakove in sladkamo. Primešamo puding in kokosovo moko. Na posamezen kos testa za spomladanske zavitke razporedimo približno 1 žlico nadeva, nato pa robove premažemo z rumenjakom in oblikujemo zavitke. Pokrite pečemo na žaru približno 10 do 15 minut, a ne na direktnem ognju.

Omaka: Čokolado naribamo in skupaj z arašidi pretlačimo s paličnim mešalnikom. Vse skupaj vmešamo v napol stepeno sladko smetano, ki smo ji dodali sladkor.

Namesto testa za spomladanske zavitke lahko uporabimo tudi vlečeno testo za jabolčni zavitek.