Presne pomarančne kocke po receptu Barbarella Green Chef

Porcije: 9
Skupen čas: 30 min
Čas priprave: 20 min
Čas kuhanja: 10 min
Stopnja zahtevnosti: preprosto
Sestavine
Sestavine:
  • Testo:
  • 1 skodelica mletih mandljev HAPPY HARVEST
  • 1 skodelica kokosovih kosmičev
  • 2 jušni žlici datljeve paste
  • -----
  • Pomarančna krema:
  • 2 skodelici bio indijskih oreščkov NATUR AKTIV
  • 1 skodelica pomarančnega soka PURE FRUITS
  • 1/2 skodelice agave
  • lupina BIO pomaranče
  • 1/2 čajne žličke kurkume
  • 3/4 skodelice bio kokosovega olja NATUR AKTIV (sobne temperature, da je tekoče)
  • * V HOFERju ponudbo nenehno prilagajamo željam naših kupcev in potrebam trga, zato nekatere sestavine receptov morda niso več na voljo v naših trgovinah.

Priprava:

Priprava

Priprava testa:
Vse sestavine zmešajte v skledi, da nastane lepljivo testo. Nato testo potiskajte v kvadratni pekač, toliko, da prekrijete dno in ga lepo zgladite.

Priprava pomarančne kreme:
Vse sestavine, razen kokosovega olja, zmešajte v mešalniku do gladkega, nato pa dodajte še kokosovo olje. Vlijte v pekač in pustite, da se strdi v hladilniku (od 6 do 8 ur) ali v zamrzovalnik (2 uri). Dekorirajte z ribezom.

Še več slastnih receptov si oglejte na @barbarellagchef.