Pečena ananasova nabodala s kremo piña colada

Porcije: 4
Čas priprave: ca. 30 min
Stopnja zahtevnosti: preprosto
Sestavine
Sestavine:
  • Za ananasova nabodala:
  • pol ananasa
  • 4 nabodala
  • malo sladkorja v prahu DIAMANT za okrasitev
  • -----
  • Za kremo piña colada:
  • 200 g polnomastnega jogurta MILFINA
  • 100 g sira mascarpone znamke MILFINA
  • 30 g kokosove moke HAPPY HARVEST
  • 60 g rjavega sladkorja HAPPY HARVEST
  • 2 steklenički rumove arome
  • 3 žlice polnomastnega mleka MILFINA
  • * V HOFERju ponudbo nenehno prilagajamo željam naših kupcev in potrebam trga, zato nekatere sestavine receptov morda niso več na voljo v naših trgovinah.

Priprava:

Priprava

Pečena ananasova nabodala: Ananas olupimo in narežemo na 2 cm debele in 6 cm dolge rezine. Rezine nabodemo na nabodala, posujemo z malo sladkorja v prahu in položimo na vroč žar.

Krema piña colada: Jogurt, mascarpone, kokosovo moko, rjavi sladkor in rumovo aromo stepemo v kremo in prelijemo v poljubne posodice. Na koncu v posodice damo še pečena ananasova nabodala.