
Pečena ananasova nabodala s kremo piña colada
Porcije:
4
Čas priprave:
ca. 30 min
Stopnja zahtevnosti:
preprosto
Sestavine
Sestavine:
- Za ananasova nabodala:
- pol ananasa
- 4 nabodala
- malo sladkorja v prahu DIAMANT za okrasitev
- -----
- Za kremo piña colada:
- 200 g polnomastnega jogurta MILFINA
- 100 g sira mascarpone znamke MILFINA
- 30 g kokosove moke HAPPY HARVEST
- 60 g rjavega sladkorja HAPPY HARVEST
- 2 steklenički rumove arome
- 3 žlice polnomastnega mleka MILFINA
- * V HOFERju ponudbo nenehno prilagajamo željam naših kupcev in potrebam trga, zato nekatere sestavine receptov morda niso več na voljo v naših trgovinah.
Priprava:
PripravaPečena ananasova nabodala: Ananas olupimo in narežemo na 2 cm debele in 6 cm dolge rezine. Rezine nabodemo na nabodala, posujemo z malo sladkorja v prahu in položimo na vroč žar.
Krema piña colada: Jogurt, mascarpone, kokosovo moko, rjavi sladkor in rumovo aromo stepemo v kremo in prelijemo v poljubne posodice. Na koncu v posodice damo še pečena ananasova nabodala.