
Anina brownie tortica
Porcije:
1
Čas priprave:
Sestavine
Sestavine:
- Za biskvit:
- 130 g + 2 žlici gladke pirine moke KORNGOLD
- 200 g na koščke narezane bele čokolade CHOCEUR
- 1 čajna žlička pecilnega praška BELLA
- 75 g čajnega masla MILFINA sobne temperature
- 1 žlica vaniljevega sladkorja BELLA
- 80 g rjavega sladkorja HAPPY HARVEST
- 50 g belega kristalnega sladkorja AGRAGOLD
- 1 bio jajce NATUR AKTIV
- 2 žlici kisle smetane MILFINA
- -----
- Za preliv:
- 150 g temne čokolade CHOCEUR
- 1−2 žlici sončničnega olja OSANA
- * V HOFERju ponudbo nenehno prilagajamo željam naših kupcev in potrebam trga, zato nekatere sestavine receptov morda niso več na voljo v naših trgovinah.
Priprava:
PripravaPečico segrejemo na 180 °C. Pekač velikosti 20 x 20 cm obložimo s papirjem za peko. Dve žlici moke zmešamo s koščki čokolade, da se ti med peko ne bi potopili na dno. Preostalo moko zmešamo s pecilnim praškom.
Maslo, vanilijev sladkor in sladkor penasto vmešamo. Nato vmešamo jajce in kislo smetano. Dodamo moko s pecilnim praškom in na koncu še koščke čokolade z moko. Zmes prelijemo v pripravljen pekač in pečemo 25−30 minut.
Tortico ohladimo, nato pa jo prelijemo z na pari stopljeno čokolado, ki smo ji primešali olje.