Pečen losos s paradižnikom, špinačo in šampinjoni

Porcije: 2
Skupen čas: 40 min
Sestavine
Sestavine:
  • 2 x 200–250 g lososovega fileta GOURMET
  • 2 pesti sveže špinače
  • 2 pesti narezanih šampinjonov
  • 1 večji zrel paradižnik HOFER TRŽNICA
  • sol po okusu
  • poper LE GUSTO po okusu
  • nekaj žlic bio oljčnega olja KLOSTER TOPLOU
  • 50 g pinjol HAPPY HARVEST
  • pirin kruh NATUR AKTIV
  • * V HOFERju ponudbo nenehno prilagajamo željam naših kupcev in potrebam trga, zato nekatere sestavine receptov morda niso več na voljo v naših trgovinah.

Priprava:

Priprava

Pečico segrejemo na 180 stopinj. V pekač položimo lososova fileja s kožo navzdol. Narezano zelenjavo zmešamo z nekaj žlicami olja, soljo in poprom ter jo razporedimo čez fileja. Pekač za 20-25 minut položimo v pečico, da se riba speče. Ribo serviramo in čeznjo potresemo popražene pinjole. Zraven lahko po želji dodamo tudi kos kruha.