
Pečen losos s paradižnikom, špinačo in šampinjoni
Porcije:
2
Skupen čas:
40
min
Sestavine
Sestavine:
- 2 x 200–250 g lososovega fileta GOURMET
- 2 pesti sveže špinače
- 2 pesti narezanih šampinjonov
- 1 večji zrel paradižnik HOFER TRŽNICA
- sol po okusu
- poper LE GUSTO po okusu
- nekaj žlic bio oljčnega olja KLOSTER TOPLOU
- 50 g pinjol HAPPY HARVEST
- pirin kruh NATUR AKTIV
- * V HOFERju ponudbo nenehno prilagajamo željam naših kupcev in potrebam trga, zato nekatere sestavine receptov morda niso več na voljo v naših trgovinah.
Priprava:
PripravaPečico segrejemo na 180 stopinj. V pekač položimo lososova fileja s kožo navzdol. Narezano zelenjavo zmešamo z nekaj žlicami olja, soljo in poprom ter jo razporedimo čez fileja. Pekač za 20-25 minut položimo v pečico, da se riba speče. Ribo serviramo in čeznjo potresemo popražene pinjole. Zraven lahko po želji dodamo tudi kos kruha.