Bomboni sreče z lososovo kremo

Porcije: 20
Čas priprave: ca. 60 min
Stopnja zahtevnosti: preprosto
Sestavine
Sestavine:
  • 200 g prekajenega ASC-lososa ALMARE SEAFOOD
  • 1 žlica sesekljanega kopra
  • 50 g klasičnega namaza iz svežega sira MILFINA
  • 1 zavoj listnatega testa BACKETTERIA
  • 1 rumenjak bio jajca NATUR AKTIV
  • sol PIRANSKE SOLINE
  • poper LE GUSTO
  • pisana vrvica
  • * V HOFERju ponudbo nenehno prilagajamo željam naših kupcev in potrebam trga, zato nekatere sestavine receptov morda niso več na voljo v naših trgovinah.

Priprava:

Priprava

Lososa narežemo na koščke, ki jih zmešamo s koprom in namazom iz svežega sira ter solimo in popramo. Listnato testo narežemo na približno 10 cm velike kvadrate in robove premažemo z rumenjakom. Na sredino vsakega kvadrata damo lososov nadev, nato testo zvijemo in konce povežemo z vrvico. Tako pripravljene lososove bombone položimo v pekač, obložen s papirjem za peko. Pečemo 25–30 minut v pečici, ki smo jo prej segreli na 160 °C.