Bio kozice z mocarelo in kumarično solato s kozjim jogurtom

Porcije: 4
Čas priprave: 30 min
Stopnja zahtevnosti: preprosto
Sestavine
Sestavine:
  • 1 velika kumara
  • bio oljčno olje NATUR AKTIV
  • 4 žlice bio kozjega jogurta NATUR AKTIV
  • 40 bio kozic NATUR AKTIV
  • 12 kroglic mocarele bambini CARLONI
  • sol
  • poper LE GUSTO
  • * V HOFERju ponudbo nenehno prilagajamo željam naših kupcev in potrebam trga, zato nekatere sestavine receptov morda niso več na voljo v naših trgovinah.

Priprava:

Priprava

Olupljeno kumaro narežemo na približno centimeter velike kocke, ki jih solimo, popramo, jim dodamo nekaj kapljic oljčnega olja in kozji jogurt. Vse skupaj dobro premešamo in do serviranja postavimo v hladilnik.
Kozice očistimo in jih z obeh strani na hitro popečemo na oljčnem olju. Ko so pečene, jih solimo. Jed postrežemo tako, da damo na sredino krožnika 10 kozic, okoli njih pa več kupčkov kumarične solate in kroglice mocarele, ki jih pokapamo z oljčnim oljem.