
Zvitki z avokadom in piščancem
Porcije:
4
Skupen čas:
ca.
30
min
Stopnja zahtevnosti:
srednje zahtevno
Sestavine
Sestavine:
- oljčno olje MINOS za pečenje
- 500 g piščančjih filejev OKUS PODEŽELJA
- 1 avokado
- 1 žlica limoninega soka
- pol kumare
- 2 paradižnika
- 2 rdeči čebuli
- 4 pšenične tortilje
- 6 listov solate
- malo soli PIRANSKE SOLINE
- malo kajenskega popra
- * V HOFERju ponudbo nenehno prilagajamo željam naših kupcev in potrebam trga, zato nekatere sestavine receptov morda niso več na voljo v naših trgovinah.
Priprava:
PripravaV ponvi segrejemo olje in piščančje fileje popečemo z obeh strani, nato pa jih narežemo na koščke. Avokado razpolovimo, odstranimo koščico in z žlico iz lupine postrgamo meso. Z vilicami ga v posodi pretlačimo ter dodamo limonin sok, sol in kajenski poper. Kumaro operemo in narežemo na rezine, paradižnik operemo in narežemo na kocke, čebulo narežemo na kolobarje. Tortilje premažemo z avokadovim namazom ter obložimo z rezinami kumare, koščki paradižnika, kolobarji čebule, solato in koščki piščanca. Zvijemo in prerežemo na polovico.