Zvitki z avokadom in piščancem

Porcije: 4
Skupen čas: ca. 30 min
Stopnja zahtevnosti: srednje zahtevno
Sestavine
Sestavine:
  • oljčno olje MINOS za pečenje
  • 500 g piščančjih filejev OKUS PODEŽELJA
  • 1 avokado
  • 1 žlica limoninega soka
  • pol kumare
  • 2 paradižnika
  • 2 rdeči čebuli
  • 4 pšenične tortilje
  • 6 listov solate
  • malo soli PIRANSKE SOLINE
  • malo kajenskega popra
  • * V HOFERju ponudbo nenehno prilagajamo željam naših kupcev in potrebam trga, zato nekatere sestavine receptov morda niso več na voljo v naših trgovinah.

Priprava:

Priprava

V ponvi segrejemo olje in piščančje fileje popečemo z obeh strani, nato pa jih narežemo na koščke. Avokado razpolovimo, odstranimo koščico in z žlico iz lupine postrgamo meso. Z vilicami ga v posodi pretlačimo ter dodamo limonin sok, sol in kajenski poper. Kumaro operemo in narežemo na rezine, paradižnik operemo in narežemo na kocke, čebulo narežemo na kolobarje. Tortilje premažemo z avokadovim namazom ter obložimo z rezinami kumare, koščki paradižnika, kolobarji čebule, solato in koščki piščanca. Zvijemo in prerežemo na polovico.