Veganski tortelini po receptu Barbarella Green Chef

Porcije: 2
Skupen čas: 35 min
Čas priprave: 5 min
Čas kuhanja: 30 min
Stopnja zahtevnosti: preprosto
Sestavine
Sestavine:
  • 250 g bio veganskih tortelinov NATUR AKTIV
  • 500 g češnjevih paradižnikov
  • bio oljčno olje NATUR AKTIV
  • 3 stroki česna, drobno sesekljan
  • malo limoninega soka
  • par listkov sveže bazilike
  • sol in poper LE GUSTO
  • 2 jušni žlici rastlinske smetane za kuhanje
  • * V HOFERju ponudbo nenehno prilagajamo željam naših kupcev in potrebam trga, zato nekatere sestavine receptov morda niso več na voljo v naših trgovinah.

Priprava:

Priprava

Paradižnike 20 minut pecite v pečici, segreti na 180 ˚C. Nato jih na oljčnem olju popecite s česnom, dodajte nasekljano baziliko, sol in limonin sok.

Vse skupaj nato zmešajte v mešalniku, da še vedno pustite nekaj teksture, nato pa dobljeno omako v ponvi zmešajte z rastlinsko smetano za kuhanje.

Solite in poprajte po okusu ter postrezite s kuhanimi tortelini.

Še več slastnih receptov si oglejte na @barbarellagchef.