Riževa skleda z arašidovim maslom po receptu Barbarella Green Chef

Porcije: 2
Skupen čas: 40 min
Čas priprave: 10 min
Čas kuhanja: 30 min
Stopnja zahtevnosti: preprosto
Sestavine
Sestavine:
  • 1 skodelica rjavega riža HAPPY HARVEST
  • 1 naravni bio tofu NATUR AKTIV
  • 1/2 zrelega manga, olupljenega in narezanega na koščke
  • 2 pesti sveže mlade špinače
  • 1 korenček
  • kalčki
  • -----
  • Za preliv:
  • 1 skodelica arašidovega masla
  • 1/4 skodelice vode
  • 2 jušni žlici sojine omake ASIA
  • 1 jušna žlica bio kokosovega sladkorja NATUR AKTIV
  • 2 jušni žlici limoninega soka
  • * V HOFERju ponudbo nenehno prilagajamo željam naših kupcev in potrebam trga, zato nekatere sestavine receptov morda niso več na voljo v naših trgovinah.

Priprava:

Priprava

Riž skuhajte v osoljeni vodi. Naravni tofu opecite na olivnem olju in dodajte malo sojine omake. Mango in korenček narežite na manjše koščke.

Sestavine za preliv zmešajte v mešalniku do gladkega. Riž in zelenjavo postrezite v skledi ter prelijte z arašidovo omako.

Še več slastnih receptov si oglejte na @barbarellagchef.