
Presne pomarančne kocke po receptu Barbarella Green Chef
Porcije:
9
Skupen čas:
30
min
Čas priprave:
20
min
Čas kuhanja:
10
min
Stopnja zahtevnosti:
preprosto
Sestavine
Sestavine:
- Testo:
- 1 skodelica mletih mandljev HAPPY HARVEST
- 1 skodelica kokosovih kosmičev
- 2 jušni žlici datljeve paste
- -----
- Pomarančna krema:
- 2 skodelici bio indijskih oreščkov NATUR AKTIV
- 1 skodelica pomarančnega soka PURE FRUITS
- 1/2 skodelice agave
- lupina BIO pomaranče
- 1/2 čajne žličke kurkume
- 3/4 skodelice bio kokosovega olja NATUR AKTIV (sobne temperature, da je tekoče)
- * V HOFERju ponudbo nenehno prilagajamo željam naših kupcev in potrebam trga, zato nekatere sestavine receptov morda niso več na voljo v naših trgovinah.
Priprava:
PripravaPriprava testa:
Vse sestavine zmešajte v skledi, da nastane lepljivo testo. Nato testo potiskajte v kvadratni pekač, toliko, da prekrijete dno in ga lepo zgladite.
Priprava pomarančne kreme:
Vse sestavine, razen kokosovega olja, zmešajte v mešalniku do gladkega, nato pa dodajte še kokosovo olje. Vlijte v pekač in pustite, da se strdi v hladilniku (od 6 do 8 ur) ali v zamrzovalnik (2 uri). Dekorirajte z ribezom.
Še več slastnih receptov si oglejte na @barbarellagchef.