Pesin kolač z jagodami po receptu Barbarella Green Chef

Porcije: 4
Skupen čas: 50 min
Čas priprave: 10 min
Čas kuhanja: 40 min
Stopnja zahtevnosti: preprosto
Sestavine
Sestavine:
  • 1 skodelica vanilijevega sojinega jogurta JOYA
  • 1 skodelica soka rdeče pese
  • 2 žlici mletih zlatih, z vodo zmešanih (da zaželirajo), lanenih semen NATUR AKTIV
  • 1 pretlačena banana NATUR AKTIV
  • 7 na krhlje narezanih jagod SWEET VALLEY
  • 1 skodelica sladkorja NATUR AKTIV
  • 4 skodelice bele pirine moke HAPPY HARVEST
  • 1 vrečka pecilnega praška BELLA
  • 1 ščepec vanilije
  • 1 skodelica rastlinskega olja OSANA
  • * V HOFERju ponudbo nenehno prilagajamo željam naših kupcev in potrebam trga, zato nekatere sestavine receptov morda niso več na voljo v naših trgovinah.

Priprava:

Priprava

Pečico segrejte na 180 ⁰C. V eni skledi zmešajte jogurt, sok rdeče pese, mleta lanena semena, pretlačeno banano in jagode. V drugi skledi zmešajte suhe sestavine (sladkor, moko, pecilni prašek in vaniljo). Obe masi združite in narahlo premešajte, nato dodajte še olje ter še enkrat narahlo premešajte. Vlijte v pekač, ki ste ga prej podložili s peki papirjem. Pecite od 35 do 40 minut oziroma toliko časa, da bo biskvit lepo pečen, ko naredite preizkus z zobotrebcem. Okrasite s stepeno rastlinsko smetano in svežimi jagodami.

Še več slastnih receptov si oglejte na @barbarellagchef.