Mavrična kvinojina solata po receptu Barbarella Green Chef

Porcije: 2
Skupen čas: 30 min
Čas priprave: 15 min
Čas kuhanja: 15 min
Stopnja zahtevnosti: preprosto
Sestavine
Sestavine:
  • 1 skodelica kvinoje
  • 2 skodelici vode
  • 1 ščepec soli LE GUSTO
  • 1 manjša glava brokolija
  • 1/2 kozarca koruze v zrnju HAPPY HARVEST
  • 1 paprika
  • 10 redkvic
  • 1/2 pločevinke vloženega graha
  • 5 češnjevih paradižnikov
  • * V HOFERju ponudbo nenehno prilagajamo željam naših kupcev in potrebam trga, zato nekatere sestavine receptov morda niso več na voljo v naših trgovinah.

Priprava:

Priprava

Kvinojo sperite in skuhajte v vodi (zavrite in pustite, da vre 10 minut, nato jo odstavite, da se nekoliko ohladi).

Brokoli narežite na manjše cvetke in ga blanširajte. Papriko in redkvice narežite na tanke rezine, češnjeve paradižnike pa na obročke.

Ko je kvinoja ohlajena, jo zmešajte z zelenjavo. Sestavine za preliv zmešajte in jih prelijte čez solato.

Še več slastnih receptov si oglejte na @barbarellagchef.