
Juha s pečeno hokaido bučo po receptu Barbarella Green Chef
Porcije:
4
Skupen čas:
50
min
Čas priprave:
10
min
Sestavine
Sestavine:
- ekstra deviško oljčno olje CASTELLO
- 1 srednje velika buča hokaido
- 2 rdeči čebuli
- zelenjavna jušna osnova
- malo kokosovega mleka
- ščepec bio čilija v prahu NATUR AKTIV
- sol in poper po okusu
- * V HOFERju ponudbo nenehno prilagajamo željam naših kupcev in potrebam trga, zato nekatere sestavine receptov morda niso več na voljo v naših trgovinah.
Priprava:
PripravaBučo olupite in razsemenite ter narežite na večje kose. Premažite jo z olivnim oljem, nato pa pecite v segreti pečici na 200˚C dobre pol ure.
Medtem zakuhajte zelenjavno jušno osnovo (iz gomoljnic in peteršilja), jo precedite in nato v zmogljivem mešalniku zmešajte s pečeno bučo. Začinite s soljo, poprom in čilijem v prahu ter postrezite s kokosovim mlekom ali bučnim oljem ter popečenim kruhkom.
Še več slastnih receptov si oglejte na @barbarellagchef.