Česnova kremna juha po receptu Barbarella Green Chef

Porcije: 4
Skupen čas: 40 min
Čas priprave: 10 min
Čas kuhanja: 30 min
Stopnja zahtevnosti: srednje zahtevno
Sestavine
Sestavine:
  • 2 čebuli
  • 8 večjih krompirjev
  • 3 cele glave pečenega česna
  • 2 jušni žlici rastlinskega masla
  • 2 jušni žlici rastlinske smetane za kuhanje
  • zelenjavna jušna osnova
  • sol in poper po okusu
  • * V HOFERju ponudbo nenehno prilagajamo željam naših kupcev in potrebam trga, zato nekatere sestavine receptov morda niso več na voljo v naših trgovinah.

Priprava:

Priprava

Čebulo naseklajte in fino prepražite. Dodajte olupljen krompir, ki ga narežete na manjše kocke. Dodajte pečene česnove stroke, zalijte z zelenjavno jušno osnovo, da prekrijete vse sestavine ter kuhajte približno 20 minut. Vse skupaj zmešajte v blenderju, dodajte rastlinsko smetano in maslo ter mešajte, da dobite gladko kremno juho. Solite in dodajte poper po svojem okusu.

Še več slastnih receptov si oglejte na @barbarellagchef.