
Česnova kremna juha po receptu Barbarella Green Chef
Porcije:
4
Skupen čas:
40
min
Čas priprave:
10
min
Čas kuhanja:
30
min
Stopnja zahtevnosti:
srednje zahtevno
Sestavine
Sestavine:
- 2 čebuli
- 8 večjih krompirjev
- 3 cele glave pečenega česna
- 2 jušni žlici rastlinskega masla
- 2 jušni žlici rastlinske smetane za kuhanje
- zelenjavna jušna osnova
- sol in poper po okusu
- * V HOFERju ponudbo nenehno prilagajamo željam naših kupcev in potrebam trga, zato nekatere sestavine receptov morda niso več na voljo v naših trgovinah.
Priprava:
PripravaČebulo naseklajte in fino prepražite. Dodajte olupljen krompir, ki ga narežete na manjše kocke. Dodajte pečene česnove stroke, zalijte z zelenjavno jušno osnovo, da prekrijete vse sestavine ter kuhajte približno 20 minut. Vse skupaj zmešajte v blenderju, dodajte rastlinsko smetano in maslo ter mešajte, da dobite gladko kremno juho. Solite in dodajte poper po svojem okusu.
Še več slastnih receptov si oglejte na @barbarellagchef.